Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri cu bani putini pe care sa le incepi in 2016

de Alina Constantinescu 02 Nov. 2016 12773
4.16 din 94 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Demararea unei afaceri mici iti asigura flexibilitate, siguranta si independenta financiara. Cu pasiune, implicare, ambitie, creativitate, cele patru afaceri despre care vorbim astazi vor prinde contur si se vor dezvolta rapid.

Foarte multi intreprinzatori sunt interesati de afacerile cu investitii reduse, care sa le aduca un venit satisfacator. Asadar, alege afacerea care ti se potriveste:

Afacere cu produse handmade

Asadar, daca ai o chemare pentru realizarea de obiecte unice, acum este momentul! Este o activitate simpla si captivanta. Gentile colorate sau bijuteriile elegante constituie accesoriul potrivit pentru orice tinuta cat si un cadou care dovedeste bun gust si imaginatie.

Reparatii de biciclete

Iata o alta afacere mica si profitabila pe care am putea sa o demaram in 2016 si nu numai. Din ce in ce mai multe persoane aleg sa achizitioneze o bicicleta si investesc in serviciile de reparatii.

Se observa un interes din ce in ce mai mare pentru acest mijloc de transport in defavoarea autoturismelor sau mijloacelor de transport in comun. Numai bine sa avem un centru micut care sa ofere servicii de reparatii de biciclete, rapid si la preturi moderate!

Comert pe eBay, Okazii, Amazon

Este o afacere mica si profitabila pentru cei care doresc sa isi conduca activitatea profesionala de la domiciul. Ce mai conteaza daca suntem imbracati la costum sau tranzactionam produse in pijamale? Conteaza ca punem pasiune in ceea ce facem si avem determinare si ambitie iar afacerile functioneaza foarte bine!

Afacere cu gem si dulceata

Dulceturile si gemurile de casa, 100% naturale, sunt din ce in ce mai cautate de cei care tin la sanatatea lor! E un moment bun pe piata romaneasca, aflata in plina expansiune. Transforma pasiunea pentru gatit in afacere de succes!


Tags: afaceri miciafaceri cu bani putiniafacere de succesafaceri cu investitii reduse

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.16 din 5 - 94 voturi.

Articole conexe

De la sport la antreprenoriat: ce afacere de succes a lansat un fost sportiv de performanta

de Idei de afaceri
15 Mar 2018
Dupa ce a incheiat socotelile cu sportul de performanta, fostul fotbalist al echipei Poli Timisoara si F.C. "Vointa" Sibiu, Iulian-Constantin Pitigoi...

Povestea Red Angus Steakhouse. Cum s-a transformat o simpla idee intr-o afacere de succes

de Idei de afaceri
13 Nov 2017
Red Angus Steakhouse a inceput ca o afacere de familie, din dorinta de a crea traditie. Directia a fost definita treptat, explorand si invatand de la...

Afacere cu vinuri: cum a reusit un antreprenor sa dezvolte o afacere de succes in viticultura

de Alina Constantinescu
17 Aug 2018
In plan mondial, viticultura este o ramura generatoare de profit. Romania are o traditie in producerea vinului, atestata documentar de peste 2.000 de...

Afacere de succes peste hotare: investitia intr-o sursa de energie bio si renegerabila, bioetanolul

de Idei de afaceri
08 Aug 2017
Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic. Sursa de energie bio si regenerabila, este produs din fermentarea de componente de zahar si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]