Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri profitabile in 2014, in Romania!

de Adela Simonescu 04 Mai. 2014 5511
4.25 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase sunt afacerile care se vor dovedi de succes extrem. Fie ca discutam despre gelaterii sau cofetarii, despre mentenanta pentru acvarii personale sau despre croitorii la domiciliu, sunt multe si cu mare potential de dezvoltare.

Mai jos va oferim 4 exemple superbe de afaceri profitabile in 2014, in Romania:

1. Servicii de reparatii de PC-uri, laptop-uri, smartphone-uri, iPad-uri, iPhone-uri, mp3 playere, mp4 playere, tablete si nu numai!
Discutam despre cateva nise clare pe care ne putem specializa fara teama in 2014.

La un calcul simplu, la cat de multi utilizatori existe deja si cati vor mai deveni utilizatori fideli in viitorul apropiat, descoperim un potential superb al acestei afaceri in Romania si nu numai.

2. Platforme de dezvoltare de aplicatii. Nu sunt foarte multe si aici exista spatiu suficient pentru antreprenorii care au de gand sa dea lovitura fara doar si poate. Dezvoltarea de aplicatii pentru smartphone-uri reprezinta un domeniu interesant pentru noi toti, insa esentiale raman platformele care ne pot facilita intreg procesul de gandire-prototipare-realizare finala.

3. Servicii de curatenie dupa constructor, zugrav, dupa petreceri si nu numai. Exista cateva momente unice in viata. Cand te muti in casa sau cand se tine nunta ta, la botez sau cand tocmai s-a finalizat renovarea casei tale. Pentru o experienta desavarsita, este nevoie de firmele care asigura curatenie luna dupa orice fel de eveniment. Sunt afaceri necesare si cu mare potential de profitabilitate.

4. Realizare de scutece lavabile. Suntem parinti si stim deja cat se costisitor a fost doar sa asiguram scutecele bebelusilor nostri. O gramada de bani ar fi fost economisiti daca am fi folosit scutecele lavabile, din bumbac bun, fara plastic, fara parfum, fara elastic.

In principiu, scutecele lavabile reprezinta produse pe care multi straini le folosesc si pe care din ce in ce mai multi romani le vor utiliza in viitorul apropiat.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri in2014afaceri in romaniaafaceri 2014afaceri de viitor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri de viitor: Vinul de zmeura se vinde cu 70 de lei pe litru

de Ilinca Dobrescu
24 Mar 2014
Una dintre cele mai profitabile afaceri in agricultura, in Romania, este cea de cultivare a fructelor de padure. Dintre toate, zmeura pare sa fie cea...

Pensiunea turistica - Afaceri de viitor, afaceri profitabile in 2014!

de Victor Oancea
29 Dec 2013
Si in 2014 si in urmatorii ani, pensiunile turistice si pensiunile agroturistice vor da peste cap asteptarile romanilor antreprenori. In mod concret,...

Investitii in energie verde: Afaceri in Romania

de Adela Simonescu
17 Oct 2013
"Am investit cateva mii de lei. Nu am avut nevoie de investitii serioase. Practic, capitalul intregii mele afaceri este reprezentat de contacte....

Afaceri profitabile cu arbusti fructiferi, afaceri de viitor pentru agricultori!

de Adela Simonescu
09 Feb 2012
Afacerile din agricultura s-au dovedit, in 2011, afaceri profitabile, afaceri de succes. Speram la rezultate macar la fel de bune si in 2012, desi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]