Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povesti de succes. O afacere care ofera fericire copiilor

de Idei de afaceri 19 Apr. 2017 17502
Povesti de succes. O afacere care ofera fericire copiilor
4.05 din 120 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu e usor sa organizezi o petrecere pentru copii, ai nevoie de multa rabdare si energie. Cu toate acestea, este o afacere frumoasa, ce implica multa responsabilitate, distractia, jocurile, dansul si veselia copiilor fiind reteta succesului.

O afacere ce presupune organizarea petrecerilor pentru copii poate fi o alegere inspirata, in conditiile in care piata este in crestere.

Sorin Buduleanu din orasul Plopeni (Prahova), in varsta de 29 de ani, licentiat in Jurnalism la Universitatea din Bucuresti, a inceput impreuna cu prietena sa, Ioana, o afacere cu caracter nobil, prin care face fericiti copiii, iar asta le aduce cea mai mare satisfactie. Impreuna cu inca doua tinere cei doi formeaza echipa „FUNtastic Fiesta“ si se ocupa de organizarea petrecerilor pentru copii: animatie, decoratiuni si aranjamente din baloane, jocuri, concursuri si activitati educative.

Cu ambitie, entuziasm si perseverenta, in cativa ani afacerea lor a devenit o sursa indispensabila de venit si un nume cunoscut pe plan local.

In timpul facultatii, Sorin a lucrat la un post de radio din Bucuresti. Pentru ca banii pe care ii castiga erau putini si nu putea sa se ocupe in paralel si de facultate, dar si de afacere, a ales activitatea care era cea mai profitabila - organizarea petrecerilor pentru copii.

„Intr-un weekend, dupa plata taxelor si impartirea banilor cu restul echipei, am ramas cu 3.500 de lei. Deci, in doua zile, am luat salariul pe care l-as fi primit, ca jurnalist, in cinci luni“, povesteste Sorin pentru Adevarul Financiar.

Sorin isi aminteste ca avea economisiti 700 de lei, bani pe care i-a investit in achizitionarea a 3 rochii de ursitoare si decoratiuni. Banii pe care ii castiga ii reinvestea in culori si aranjamente florale din baloane sau care infatiseaza personaje din desene animate.

Nu a avut un model de urmat, dar recunoaste ca s-a documentat de pe internet. E de parere ca oricine poate invata sa picteze pe fata sau sa faca forme din baloane, din dragoste pentru cei mici.

Cei doi tineri detin peste 20 de costume, care au costat, fiecare in parte, intre 150 si 1.000 de lei si sunt pregatiti sa intre in pielea oricarui personaj indragit de copii: Mickey Mouse si Minnie, Batman, Spiderman, Scooby-Doo, Mos Craciun, Minioni, printi si printese, clovni.

Antreprenorii isi promoveaza serviciile pe pagina lor de Facebook si mai au cereri care le vin in urma recomandarilor.

Atunci cand merg la botezuri sau petreceri pentru copii, au grija ca prichindeii sa fie antrenati in tot felul de jocuri, dar deopotriva, sa fie supravegheati.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: organizare evenimenteorganizare petreceripetrecere pentru copii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.05 din 5 - 120 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]