Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere de familie - producerea de sapunuri si cosmetice naturale

de Alina Constantinescu 22 Aug. 2017 11872
4.47 din 51 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasionata de plante medicinale si aromaterapie, in urma cu 6 ani, Ioana Matei a demarat afacerea numita Jovis Homemade Beauty - marca romaneasca de sapunuri si cosmetice 100% naturale, realizate in atelierul propriu din comuna Ghindaresti, jud. Constanta.

Absolventa a facultatii de Ecologie si a unui masterat de Valorificarea principiilor bioactive din plante indigene, Ioana a pus bazele unei mici si frumoase afaceri de familie.

„Inainte sa devina un brand de produse cosmetice naturale romanesti, Jovis Homemade Beauty a fost un blog dedicat retetelor cosmetice naturiste si aromaterapiei, creat din pasiune pentru puterea tamaduitoare a plantelor. Blogul meu. Decizia de a duce lucrurile un pas mai departe si de infiinta atelierul Jovis a venit in mod firesc, odata cu sustinerea si incurajarile cititorilor, familiei si prietenilor.

Astfel, cu mult entuziasm, sustinere si cunostinte solide dobandite in urma absolvirii unui masterat de 'Valorificarea principiilor bioactive din plante indigene', Jovis Homemade Beauty a crescut incet catre ceea ce este astazi, o frumoasa si vesela afacere de familie, un brand de sapunuri si cosmetice 100% naturale produse cu mandrie in Romania!", spune Ioana Matei - fondatoarea si mintea creativa din spatele Jovis Homemade Beauty.

Produsele contin ingrediente pure, 100% naturale, nerafinate precum ulei de masline si de cocos, unt de shea, cacao sau avocado, ulei de ricin, argile, plante sau produse apicole si uleiuri esentiale naturale.

Foto: pixabay.com
 
Produsele noastre sunt realizate in intregime manual, de la combinarea cu grija a ingredientelor, pana la taierea fiecarei bucati de sapun in parte sau impachetarea acesteia.

 „O sa fiu sincera si o sa va spun ca nu as fi crezut niciodata ca ideea curajoasa a fiicei mele de a incepe o afacere in domeniul productiei de cosmetice va ajunge sa imi ofere atata satisfactie! Dar acum, cand in fiecare zi deschidem usa atelierului de productie si lucram cu ingrediente naturale minunate, cand toata ziua de lucru este ca o sedinta de aromaterapie, iar la finalul zilei multumirile si testimonialele clientilor ne aduc cea mai mare satisfactie, acum imi dau seama ca intr-adevar bucuria sta in lucrurile marunte si ca intreg procesul de creare a produselor Jovis, de la idee la alegerea celor mai potrivite ingrediente, la incercari, imbunatatiri, analize de laborator si teste dermatologice, este o sursa constanta de bucurie si energie. Sper ca reusim sa vi le transmitem si voua!”, explica Filofteia Matei - mama Ioanei, responsabila cu productia in atelierul Jovis Homemade Beauty.




Tags: afacere cu cosmeticecosmetice naturalesapunuri naturaleafacere cu sapunuri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 51 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]