Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere ieftina - Crearea de felicitari handmade

de Maria Nicutar 27 Iun. 2011 7688
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi oameni cauta sa isi abandoneze locul de munca pentru dezvoltarea unei afaceri personale. Majoritatea au o doza unica de creativitate, talent si pasiune intr-un anumit domeniu si vor sa si le puna in valoare. Solutia pentru cei care nu dispun de capital mare pentru investii este alegerea unei afaceri mici, simple si cu un program de lucru flexibil.

Afacerea de creare de felicitari handmade prezinta toate aceste avantaje. Pentru cei care nu sunt siguri de succesul ei, exista posibilitatea de a si-o dezvolta in paralel cu mentinerea unui loc de munca stabil care sa le aduca un venit sigur din care sa isi finanteze noua activitate.

In momentul in care afacerea incepe sa dea roade, noii antreprenori pot renunta la job si se pot concentra in totalitate asupra dezvoltarii ei pentru obtinerea de profituri mai mari.

Haideti sa vedem ce elemente sunt necesare pentru a va demara si administra aceasta afacere:
-    In primul rand aveti nevoie de materialele cu ajutorul carora veti confectiona felicitarile:carton, produse de papetarie, vopseluri, obiecte decorative samd. O solutie buna este sa le achizitionati din cadrul depozitelor de marfa, unde preturile de vanzare sunt mai scazute.

Pentru inceput puteti sa cumparati doar o cantitate redusa de produse si sa decideti mai tarziu daca se dovedeste o activitate profitabila. Incercati sa nu faceti rabat de la calitatea produselor cu care va veti proiecta felicitarile. Nimeni nu va plati pentru produse care nu prezinta un nivel inalt al calitatii.

-    Aveti nevoie de timp pentru confectionarea felicitarilor. Trebuie sa veniti cu produse originale, inedite, care sa trezeasca interesul cumparatorilor. Va fi nevoie de multa creativitate pentru crearea unor produse care sa concureze cu ofertele de pe piata.

-    Va trebui sa va promovati produsele in mod continuu. Fie ca va proiectati un website unde sa va expuneti operele, fie ca recurgeti la comercializarea lor direct catre alte firme, va fi nevoie de putina munca pentru a va face vizibile felicitarile. Ganditi-va la firmele sau companiile care ar fi dispuse sa le achizitioneze si prezentati-le cateva opere. Puteti sa incercati in librarii, supermarket-uri, florarii samd.




Tags: afacere felicitaricreare felicitariafacere simplainvestitii mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Stand mobil de sucuri naturale - o afacere simpla si cu bani putini

de Idei de afaceri
11 Apr 2018
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere simpla si extrem de profitabila:...

Afacere simpla si cu bani putini, la domiciliu: realizarea felicitarilor tridimensionale

de Alina Constantinescu
13 Mar 2018
Sunt foarte multi romani care viseaza sa aiba propria afacere si, cu atat mai mult, sa lucreze de la domiciliu. Ideal este sa ne orientam catre o...

Fii pregatit sa incepi o afacere simpla si relaxanta! Chiar de maine, daca iti place sa te plimbi

de Silviu Marian Banila
19 Feb 2016
Daca esti student si ai nevoie de venituri suplimentare pe timpul studiilor sau daca vrei sa castigi bani dupa orele de serviciu iti propun o afacere...

O afacere simpla si profitabila. Bani frumosi din papadie.

de Idei de afaceri
27 Apr 2015
Iata o afacere simpla, la indemana multor intreprinzatori, avand la baza o planta arhi-cunoscuta - papadia. Siropurilor naturale facute din papadie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]