Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea Coffee 2 Go: un nou design pentru paharele de cafea

de Idei de afaceri 13 Oct. 2017 4393
2.5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerea Coffee 2 Go a fost infiintata in 2013, in prezent existand un numar de 24 coffee spot-uri in regim propriu sau franciza, cu un design unic, in forma de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop.

Coffee 2 Go se adreseaza iubitorilor de cafea pentru care timpul este pretios si care isi doresc un produs intens, cu personalitate si aromat.

Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la infiintare de 3 ori de la an la an, iar in 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, intr-o locatie de aproximativ 400mp.

Cum a pornit aceasta idee indrazneata si ce planuri de viitor are Coffee 2 Go pentru clientii sai ne-a povestit Vlad Timaru, unul dintre cei trei actionari si fondatorul afacerii, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Idei de Afaceri.

Deoarece inovatia este foarte importanta intr-o afacere, antreprenorii au realizat un nou design pentru paharele de cafea.

Coffee 2 Go Romania impleteste arta prepararii cafelei cu arta contemporana romaneasca si a inceput toamna cu un nou pahar de cafea al carui design este inspirat de lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei. Noul design de pahar a fost realizat in colaborare cu Pavot Gallery, galerie de arta care se ocupa de promovarea artei si design-ului contemporan in Romania si in strainatate. Aceasta initiativa este inceputul unei serii de colaborari cu Pavot Gallery si artisti contemporani romani, consacrati sau la inceput de drum, care doresc sa promoveze in acest fel arta romaneasca.

Prin noul design al paharului, Coffee 2 Go isi doreste ca, impreuna cu o cafea preparata cu pasiune, sa ofere  clientilor sai o experienta inedita si vesela, care sa le ofere un moment de ragaz si inspiratie.  Lucrarea Swing a artistei Andreea Macovei, aleasa pentru editia de toamna a paharului, surprinde dinamica, curiozitatea si indrazneala lumii contemporane si atrage in mod special prin cromatica vesela si placuta privirii.  


“Suntem un brand 100% romanesc si am ales ca prin noile pahare sa promovam arta contemporana romaneasca, ca un omagiu adus artistilor romani de pretutindeni care ne bucura, inspira si deschid sufletul. Este un privilegiu pentru noi sa avem ocazia ca prin paharele noastre sa transmitem zecilor de mii de clienti Coffee 2 GO pasiunea, talentul, migala, viziunea si inspiratia pe care arta le presupune, valori cu care rezonam si noi la Coffee 2 Go. Conceptul Coffee 2 Go raspunde provocarilor omului modern, mereu in miscare, eficient si  deschis la nou, de aceea ne bucura asocierea cu designul contemporan”, a declarat Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go Romania

Noile pahare se gasesc in toate cele 24 de locatii Coffee 2 Go din Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti si Braila.

 



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: coffee 2 goafacere in francizaafacere cu cafea

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]