Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea Floria - o poveste despre flori, oameni si momente speciale

de Alina Constantinescu 10 Nov. 2017 4385
3.57 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Floria este o afacere nascuta din pasiune pentru flori si dragoste de frumos. Afacerea a fost infiintata in iulie 2010 si a avut o evolutie excelenta pe piata din Romania. Buchetele au design deosebit, in acord cu tendintele din lumea modei internationale.

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, a implinit anul acesta 7 ani de existenta. Reteta succesului afacerii este simpla: livrarea celor mai frumoase si rezistente buchete in 2 ore de la confirmarea comenzilor, oriunde in tara, si diversificarea modalitatilor de plata.

De asemenea, este prima florarie online din Romania si din Europa care trimite clientilor poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor.

Floria.ro a castigat de cinci ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

"Florile mereu proaspete, livrarea rapida, designul original si exceptional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regala a tinut cont, in decizia de acordare a calitatii de "Furnizor al Casei Regale a Romaniei". Astfel, pana in 2018, toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala, in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi de la noi", se arata pe site-ul floria.ro.

Reteaua Floria cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineanu, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

In 2017, reteaua s-a extins cu 3 spatii noi: Floria Baneasa, deschisa in cadrul Baneasa Shopping City in martie, Floria Ploiesti, preluata la jumatatea anului si noua florarie din Aeroportul Otopeni.

“Planurile de dezvoltare ale retelei de florarii Floria vizeaza extinderea, fie prin preluarea unor florarii functionale pe care sa le reamenajam dupa conceptul Floria, fie prin francizarea conceptului alaturi de parteneri. Nu excludem nici lansarea unor florarii Floria noi, in masura in care gasim spatii potrivite, insa ne intereseaza mai mult preluarea unor florarii deja existente” declara Andreea Uceanu, Director General Reteaua Floria, compania care administreaza florariile Floria in cadrul grupului omonim.

Investitia totala pentru extinderea retelei de florarii in acest an depaseste 100.000 euro.

“Pe de-o parte anul acesta am urmarit consolidarea pozitiei, in special in zona de online unde suntem lideri de cativa ani deja prin Floria.ro, dar si pentru florariile deja deschise. Insa pe de alta parte, e important sa continuam dezvoltarea, atat in segmental corporate, unde prin divizia de amenajari am semnat proiecte importante, precum si prin preluari de spatii noi care duc brandul Floria mai aproape de cumparatorii din offline. Noi am pornit din online, unde brandul este foarte cunoscut si prima optiune pentru un public larg in ceea ce priveste transmiterea de flori catre cineva drag, dar este esential sa fim cat mai prezenti si offline, incat brandul sa devina prima optiune si pentru achizitia de flori din florarii. Din perspectiva aceasta, floraria din Otopeni, de la Terminalul Sosiri, este un spatiu ideal, pentru ca pune in vederea publicului posibilitatea de a-i surprinde placut pe cei asteptati” adauga Andreea Uceanu.

Pentru urmatorul an, Grupul Floria are in vedere dezvoltarea cu spatii noi in orasele situate la 150-200 km de Bucuresti, prin preluarea de florarii functionale, sau prin deschiderea de florarii noi. In paralel, are loc un program de dezvoltare a retelei de parteneri ai Floria.ro, cu florarii din toata tara care sa gestioneze comenzile locale inregistrate online.


Tags: afacerea floriaafacere cu floriflorarie onlinebuchete de floriflorarie online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.57 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]