Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea zilei: Adventure CAMPS - Bani din tabere pentru copii (Partea I)

de Matei Alexandru Ioanides 06 Apr. 2011 4442
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Au inceput prin a organiza tabere in muntii Apuseni, pentru propriii copii, precum si pentru copiii prietenilor. Intre timp, de mai bine de 9 ani, Adventure CAMPS organizeaza cu succes tabere in Romania pentru sute de copii de diferite varste. Gratie personalului foarte bine instruit, in taberele organizate de Adventure CAMPS nu au fost niciodata semnalate incidente serioase, in care sa fie implicati participantii.

Echipamentul folosit pentru activitatile din tabere este profesional si certificat CE. Taberele mai mari beneficiaza intotdeauna de prezenta unui medic, pe intreaga durata. Pentru fiecare dintre tabere, exista un medic in vecinatate care poate fi oricand solicitat.

Activitatile oferite in cadrul taberelor Adventure CAMPS au la baza activitatile dinamice in natura: drumetie, escalada, speologie, mountainbike, acrobranche, tir cu arcul, orientarea turistica, completate cu o multime de activitati de animatie, jocuri si concursuri.

Filosofia Adventure CAMPS suna bine si e in ton cu toate tendintele momentului:

• facilitarea cunoasterii mediului inconjurator de catre copii in conditii de siguranta, prin intermediul unor activitati dinamice in natura.

• faptul de a-i invata pe copii sa se descopere pe sine si pe ceilalti.

• faptul de a-i invata pe copii respectul pentru om si natura.

Asa cum o spune chiar cei trei asocati ai afacerii Adventure CAMPS, explicatia succesului lor timp de mai bine de 9 ani este urmatoarea:

"Ne place ceea ce facem. Ne facem treaba foarte bine, ne intelegem cu oamenii cu care lucram si pentru care lucram. Cream o ambianta de lucru favorabila dezvoltarii si invatarii.

Cream o atmosfera placuta pentru noi si pentru partenerii nostri, facand ceea ce ne place sa facem; petrecand mult timp in aer liber; impartasind cunostintele noastre; invatand lucruri noi; ajuntand copii sa se dezvolte; oferindu-le informatii despre mediu si nevoile de conservare si protectie a mediului.

Ne tratam clientii, angajatii, vanzatorii, agentii, cu cinste, respect si onestitate. Le oferim clientilor nostri un pret corect pentru un produs bun. Investim o mare parte din profitul nostru pentru dezvoltare, pentru creare de conditii din ce in ce mai performante.

Impartim succesul nostru cu copiii, clientii, angajatii si partenerii nostri, cu organizatiile de mediu si cu altii care ne ajuta sa protejam ariile naturale in cadrul carora ne desfasuram activitatea. ".

Va asteptam sa reveniti pe IdeiDeAfaceri.ro pentru continuare…

De asemenea, pentru a nu rata nici o idee de afaceri si nici unul dintre ponturile zilei, va invitam sa va abonati la newsletter-ul gratuit, in partea superioara a paginii.




Tags: afacerea zileiadventure campsmuntii apusenitabara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afacerea zilei: fabrica de compost pentru ciupercile pleurotus

de Alina Constantinescu
31 Iul 2017
Gustul deosebit, valoarea nutritiva ridicata si calitatile terapeutice sau imunostimulente (previn sau amelioreaza cancerul, bolile de inima,...

Afacerea zilei: Cum ne deschidem o firma de instalatori?

de Adela Simonescu
04 Aug 2012
Ai experienta de lucru ca instalator? Esti interesat sa valorifici o oportunitate de afaceri care sa te ajute iti rotunjesti veniturile sau chiar sa...

Afacerea zilei la 2 euro: Pereti decorati dupa dorinta!

de Adela Simonescu
09 Iul 2012
Multe persoane cauta sa identifice acele idei de afaceri pe care le pot valorifica cat mai simplu, cat mai rapid, cu specializarile pe care deja le...

Afacerea zilei la 1 euro: Realizarea de carti personalizate pentru copii!

de Adela Simonescu
06 Iul 2012
Realizarea de carti personalizate pentru copii reprezinta o activitate extrem de simpla si care poate fi intreprinsa de la domiciliul personal....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]