Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri cu potential: Atelier de pictura pentru copii!

de Ilinca Dobrescu 04 Ian. 2013 6756
4.46 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase afaceri detin potential de profitabilitate extrem de ridicat si acest lucru ne convinge sa incepem investitiile in ele. Multe sunt afaceri online si altele sunt afaceri mici, simple, demarabile cu bani putini si cu sanse imense de dezvoltare rapida.

Una dintre aceste afaceri cu potential urias pentru anul 2013 este si atelierul de pictura pentru copii. Nu neglijam faptul ca din ce in ce mai multi parinti constientizeaza necesitatea alocarii de resurse uriase pentru ca cei mici sa detina sanse excelente de dezvoltare fizica si a abilitatilor intelectuale.

In acest sens, numerosi parinti prefera sa le ofere copiilor lor diverse cursuri, de la cursuri de limbi straine, judo sau karate, balet sau dansuri moderne, arta handmade sau pictura.

Unul dintre cele mai interesante cursuri pentru cei mici este cel de pictura, mai ales datorita faptului ca cei mici adora aceasta activitate. Asa ca sansele ca parintii sa isi descopere un mic Dali sau un viitor Degas sunt cat se poate de serioase.

De ce avem nevoie pentru ca aceasta idee de afacere sa se tranforme intr-o afacere prospera? Investim, in primul rand, in procesul de proiectare a unui plan de afaceri bine pus la punct cu ajutorul specialistilor si expertilor din domenii precum: contabilitate, fiscalitate, legislatia muncii si HR, marketing, consultanta financiara, management, juridic si nu numai!

Asigurati-va ca puteti lua cele mai bune decizii cu privire la politica de preturi. Este vital sa impuneti preturile corecte in raport cu nivelul calitatii serviciilor oferite.

Al doilea aspect caruia trebuie sa ii dam atentie este locatia. Locatia devine un factor decisiv pentru succesul intregii afaceri, asa ca nu facem rabat de la calitate si alegem un spatiu destul de mare si un cartier cat se poate de bine pozitionat.

De asemenea, mari investitii de timp, energie si bani trebuie efectuate pentru cooptarea de specialisti cu experienta in relatia cu cei mici.

Mai mult, un alt factor decisiv pentru succesul intregii afaceri este prezenta online. Avem nevoie de un website si de o pagina de Facebook anexata pentru succes maxim in identificarea de noi si noi clienti aducatori de profit.

Desigur, nicio astfel de afacere nu poate da roade daca nu exista si un plan de marketing bine incorporat in cadrul planului de afaceri. Stabiliti ce buget puteti aloca obiectivelor de marketing si pe ce strategii mizati pentru ca imaginea, reputatia companiei si serviciile oferite sa devina cat mai vizibile in cadrul audientei-tinta.


Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: atelier de pictura pentru copiiatelier pictura copiiafaceriafacereafaceri 2013afacere 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]