Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes cu... muraturi din Baragan. Cum vinde un roman muraturi direct la poarta casei!

de Adela Simonescu 15 Oct. 2013 3955
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dumitru Roman are 68 de ani si da lectii practice de pus muraturi pentru gospodinele care cauta secretul gogonelelor perfecte. Folosindu-se de o reteta cat se poate de simpla si naturala, omul obtine muraturi care l-au facut celebru.

Muraturile au fost deja subiectul discutiilor in cadrul mai multor targuri organizate in tarile europene. Romanul a reusit sa le faca celebre in tari precum Elvetia, Germania si Austria, informeaza Adevarul.


„Am reusit sa mergem in afara la targuri si este foarte bine. De aici de la Giurgeni vom pleca la un targ asemanator in Dortmund, Germania. Suntem asteptati ca painea calda mai ales de comunitatile de turci de acolo care sunt mari amatori de muraturi“ sustine Dumitru Roman, citat de Adevarul.


Anual, Dumitru Roman prepara mai mult de 1000 de borcane de muraturi, pe care le vinde direct din camara. „Nu ma duc cu ele la piata. Scot borcanele la poarta si le vand acolo. Este foarte simplu“, explica Dumitru Stefan. Acesta mai aminteste faptul ca cea mai mare parte din aceste produse provin din gospodaria sa si sunt 100% bio.

Iata ca am descoperit o noua afacere pornita din pasiune, din talentul gastronomic pe care un roman il poseda si continua sa il raspandeasca, prin fiecare produs pe care il ofera. Discutam despre o afacere cu potential urias, insa doar atunci cand la mijloc exista strategii eficiente de promovare, chiar daca se mizeaza pe targuri si expozitii sau pe marketing din-gura-in-gura.


Mult succes si afaceri profitabile!




Tags: afaceri cu muraturiafacere cu muraturiafaceri muraturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]