Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri mici si profitabile - Confectionarea lumanarilor cu decoratiuni interioare

de Ideideafaceri.ro 17 Mai. 2012 5460
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai simple afaceri mici si totusi cu sanse mari de a oferi profituri considerabile este cea de confectionare a lumanarilor decorative. Activitatea este relativ simpla, placuta, relaxanta, un adevarat hobby pentru numeroase persoane.

Iata si cateva detalii referitoare la confectionarea lumanarilor cu decoratiuni interioare, informatii extrase din lucrarea "Confectionarea lumanarilor decorative si ornamentale":

Constitutia in adancime a corpului lumanarii este partea supusa atentiei in cazul decoratiilor
interioare.
Efectul estetic rezulta dintr-o combinatie adecvata intre coloritul motivelor decorative din interiorul cerii si transparenta stratului care acopera aceste motive. In acelasi timp, pe langa colorare sau tansparenta, ceara poate fi inzestrata cu arome a caror eliberare se face prin arderea lumanarii. De aceea, decoratiile interioare sunt insotite de obicei si de incorporarea unor substante aromate care sporesc farmecul lumanarilor.

Lumanari cu decoratii incluse prin turnare
Brevetul de inventie US 5395233 A (1995) – SUA prezinta o metoda de confectionare a unei lumanari parfumate si cu decoratii incluse prin turnare. Materialul parfumat folosit in confectionarea lumanarii are origine vegetala si este raspandit intr-un strat de ceara transparenta situat intre miezul lumanarii si invelisul acesteia.

In general, lumanarile parfumate sunt facute dintr-o ceara in care se afla un fitil si in care sunt dispersate arome sau uleiuri naturale. In timp ce fitilul arde, ceara se inmoaie si aromele sunt emanate in atmosfera inconjuratoare. Aromele continute de substantele vegetale parfumate joaca un rol tot mai mare in crearea unei ambiante placute in interiorul casei. Materialul vegetal folosit in confectionarea lumanarilor este alcatuit din flori uscate, plante, iarba, frunze etc., cu diverse marimi. El are avantajul ca nu trebuie neaparat sa fie incalzit pentru a-si etala aromele. Un alt avantaj al materialului vegetal consta in faptul ca acesta are un aspect decorativ, datorita elementelor sale multicolore si cu diferite forme.

>>>Cititi continuarea acestui capitol in lucrarea "Confectionarea lumanarilor decorative si ornamentale".


Tags: confectionarea lumanarilor decorativelumanari decorativelumanari cu decoratiuni interioare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]