Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile acasa: Profituri uimitoare din ciocolata de casa!

de Adela Simonescu 04 Nov. 2013 7212
3.62 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ciocolata da dependenta. Iata un adevar absolut pe care nimeni nu incearca sa il darame, sa il nege. In fapt, oamenii cu spirit de antreprenor se vor folosi de aceasta situatie pentru a da start-ul unei afaceri cu adevarat profitabile.

Pentru un an mai profitabil, va recomandam sa investiti intr-unul dintre cele mai iubite produse: ciocolata. Cat timp tineti cont si de situatia actuala, a cererilor din ce in ce mai mari pentru produse naturale, BIO, sanatoase, realizate in casa, lucrurile au sanse sa mearga si mai bine.

O mica afacere la domiciliu poate fi inceputa extrem de rapid. Cat timp detinem ideea de afacere bine conturata, un plan de afaceri si capital financiar, sansele de succes sunt solide. Evident, totul trebuie incununat de o viziune clara, spre care sa tindem in mod continuu, oricare ar fi contextul in care ne aflam. Obiectivele pe termen scurt trebuie sa le sprijine pe cele pe termen lung si acestea trebuie sa sprijine viziunea.

Cat despre capitalul de care avem nevoie pentru ca o astfel de afacere sa devina realitate, va putem spune ca o suma de cca 3000 de euro este mai mult decat suficienta pentru un start-up decent. Veti putea realiza un plan de afaceri solid, un website cochet si veti putea sa achizitionati echipamentul necesar si materia prima pentru primele transe de ciocolata de casa.

Acum urmeaza cei mai dificili pasi pe care ii veti parcuge pentru moment. Va trebui sa gasiti primii clienti carora sa le oferiti produse exceptionale, bine calibrate din punct de vedere al pretului si de calitatea suficienta pentru a-i face sa devina cei mai puternici ambasadori ai brandului dvs.

Nu uitati faptul ca ciocolata de casa poate deveni un produs ideal pentru cofetarii, cafenele cochete, brutarii si patiserii, laboratoare de prajituri si torturi, firme de catering si nu numai! Cu alte cuvinte, ciocolata de casa nu se poate vinde doar catre clienti individuali, ci si catre alte business-uri.

Un aspect esential de care sa tineti cont este calitatea produselor oferite de dvs. Mizati pe ingrediente de calitate pentru ca rezultatul sa fie unul satisfacator. Negociati preturile, lucrati cu mai multi furnizori de materie prima pentru a avea mai multe optiuni la dispozitie, testati politica de preturi pe care o veti impune.

Sa aveti succes si afaceri delicios de profitabile!


sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: ciocolataafacere cu ciocolata de casaafaceri cu ciocolata de casa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.62 din 5 - 13 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]