Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in Romania, in 2012

de Adela Simonescu 13 Dec. 2011 5471
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile vor deveni din ce in ce mai multe in Romania. Antreprenorii invata cum sa isi conduca, cum sa isi administreze corect afacerile, cum sa isi investeasca banii in mod inspirat, cum sa ia cele mai intelepte decizii in contul afacerilor lor. Nu toate se dovedesc profitabile si unele sunt afaceri care necesita anumite niveluri de expertiza, de specializare, anumit capital de sustinere.

Iata 7 afaceri profitabile, 7 afaceri potrivite pentru 2012 si din care una vi se poate potrivi si dvs:

1. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~10.000 euro:Servicii de dresaj canin. Veti avea doua optiuni pentru aceste afaceri profitabile. Puteti sa construiti si o pensiune canina si aceasta decizie va creste capitalul necesar sau sa ramaneti doar pe serviciile de dresaj. Ambele optiuni sunt afaceri profitabile, idei care va pot aduce mai multi bani in 2012.

2. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~3000 euro:Antrenor personal de fitness. Antrenorii personali de fitness au de investit in acreditare, in experienta de lucru alaturi de o sala de fitness de top, in promovarea serviciilor pe care le ofera. Discutam despre afaceri foarte profitabile, despre afaceri mici si cu bani putini, despre afaceri cu mare potential de dezvoltare.

3. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~5000 euro:Amenajari de gradini. Si gradinile sunt surse bune de afaceri profitabile. Aveti de investiti in achizitionarea de echipament si instrumente potrivite pentru serviciile de amenajare de gradini, in promovare si in cooptarea personalului potrivit pentru aceasta activitate.

4. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~10.000 euro:Florarie. Florariile sunt afaceri profitabile in masura in care descoperiti o locatie favorabila acestor servicii. Locatia este importanta si, in aceeasi masura, este important sa veniti cu servicii de calitate si bine diferentiate de competitorii dvs.

5. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~3000 euro:Aranjamente florale. Afacerile cu aranjamente florale sunt afaceri profitabile si mici, afaceri cu bani putini. Puteti sa va orientati catre aceste proiecte si in 2012 si veti avea de investit in identificarea unui furnizor serios de flori si plante decorative, in promovarea serviciilor dvs, in reputatia dvs online.

6. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~3000 euro:Redactare de planuri de afaceri.Multi sunt antreprenorii care isi demareaza afaceri profitabile si se bazeaza in mod considerabil pe planurile de afaceri care ii ajuta sa isi conduca si sa isi administreze corect proiectele. Puteti sa va specializati in redactarea de planuri de afaceri profitabile si sa scoateti bani dintr-o activitate ce poate fi desfasurata si de la domiciliul personal.

7. Afaceri profitabile in 2012, afaceri cu capital de  ~1000 euro:Decoratiuni si ornamente de Craciun


Toate sunt afaceri foarte profitabile si cu mare potential de succes in 2012, in Romania. De asemenea, cele 7 afaceri de mai sus sunt proiecte care nu cer capital urias de investitii. Ele vor deveni afaceri profitabile in masura in care descoperiti o nisa bine delimitata in cadrul domeniului pe care vi-l alegeti pentru afacerile dvs. Diferentiati-va de competitorii dvs, veniti cu idei noi, originale, investiti in customer service si in promovare de top, in networking si in social media ca si unealta de marketing extrem de eficienta.


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri in romaniaafaceri 2012afaceri micicapital afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei ā€žcastiga intr-o luna cat altii in zeceā€, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]