Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai teren de 300-400 mp? Fa-ti mini-livada si obtine profit mare!

de Matei Antonescu 04 Mar. 2013 6927
3.88 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai teren de 300-400 mp la tara? Avem vesti bune pentru tine! Ai sansa sa iti infiintezi o mica livada in care sa cultivi pomi fructiferi care sa iti aduca productii mari de fructe proaspete si sanatoase. Si de ce sa nu ne gandim si la beneficiile de ordin financiar, daca tot avem o livada care sa produca mai mult decat consumam. La urma urmei, fructe proaspete se vor cauta intotdeauna.

Si mai ales cand discutam despre fructe 100% ecologice, interesul romanilor este foarte mare. Acest lucru se intampla in contextul in care romanii sunt din ce in ce mai interesati sa aiba o alimentatie sanatoasa, corecta, aducatoare de beneficii pentru intregul organism. Pana la urma, hrana nu trebuie doar sa ne umple burta si sa ne alunge foamea. Hrana potrivita poate sa ne insanatoseasca, sa previna aparitia multor boli si afectiuni, sa ne consolideze sistemul imunitar.

Pentru cei care stiu cat accent se pune pe acest tip de produse in 2013 si cat de bine se vand fructele certificate ECO, iata si o idee de afacere din care sa scoateti profit substantial: Livada personala.

Si dupa cum bine stim, primul pas pe care il efectuam inainte de initierea investitilor este cel referitor la cercetare si documentare. In mod real, trebuie sa cunoastem toate informatiile specializate care sa ne ajute sa lansam afacerea si sa o mentinem pe un curs potrivit, pentru profituri mari.

Asa ca daca sunteti interesat de o astfel de idee de afacere de viitor si daca vreti sa economisiti timp si bani cu faza de cercetare, ghidul "Trucuri si sfaturi pentru livada de vis" poate fi cea mai buna solutie.

Ghidul contine toate informatiile de care aveti nevoie pentru ca livada dvs personala sa ofere productii mari de fructe de calitate superioara. De la caracteristicile optime ale terenului si alegerea soiurilor, pana la defalcarea lucrarilor pe luni si combaterea daunatorilor. Absolut toate informatiile prezentate sunt informatii practice, care va arata limpede:

-ordinea operatiilor
-aspectele la care trebuie sa fiti atent
-care sunt cele mai frecvente greseli si cum sa le evitati.


Mai multe detalii veti afla in ghidul "Trucuri si sfaturi pentru livada de vis">>>



Tags: livada de vislivada afacere livadalivada personalaghid livada

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]