Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aplicatia Auto.ro pentru iPhone, servicii auto pentru soferi moderni!

de Adela Simonescu 14 Apr. 2012 2321
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Auto.ro a lansat, in premiera pentru Romania, o aplicatie care aduce soferilor romani beneficii considerabile. Discutam despre servicii variate, de la identificarea celei mai apropiate benzinarii pana la identificarea unei firme de tractari sau a unui service auto in imediata apropiere.

"Am dezvoltat aplicatia Auto.ro, singura de acest gen din Romania, pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto", a explicat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro

"Oricine se poate regasi in situatia de a avea nevoie de o benzinarie, o vulcanizare, asistenta rutiera sau orice alt serviciu din domeniul auto. Aplicatia Auto.ro ti le indica pe cele din apropierea ta, problema fiind ca si rezolvata", a mai adaugat Bogdan Axinia.

Aplicatia Auto.ro este gratuita si se bazeaza pe o baza de date de 12.000 de adrese, fiind cea mai mare din Romania si in expansiune, noteaza Ziare.com.

Spre exemplu, utilizatorii acestei aplicatii pot identifica benzinariile cele mai apropiate de locatia in care se afla. De asemenea, pe baza mai multor filtre, acestia vor primi informatii personalizate si in concordanta cu preferintele lor.

Mai mult, o alta problema isi gaseste solutia prin intermediul acestei aplicatii. Este vorba despre serviciul de identificare a unui loc de parcare in imediata apropiere. Aplicatia ofera informatiile care iti arata locatia potrivita in care sa iti lasi masina si ce distanta trebuie parcursa pana la cea mai apropiata locatie.

Nu in ultimul rand, aplicatia mai ofera informatii legate de vulcanizari, spalatorii, asistenta rutiera, statii ITP sau taxi iar utilizatorii au si optiunea de a-si agauga diverse locatii in categoria "Favorite".


Tags: auto.roaplicatia auto.roaplicatie soferiaplicatie auto.ro

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]