Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce mananca nutritionistii atunci cand nu ii vede nimeni?

de Ilinca Dobrescu 12 Dec. 2013 2005
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nutritionistii sunt profesionisti alaturi de care ne-am dori sa stam cat mai mult timp. Ce mananca dimineata? Cu ce ar combina ei fructele? Dar salata verde se poate combina cu otetul sau va rezulta o indigestie de toata frumusetea?

Nu se stie. Pentru multi dintre noi, hrana corespunzatoare reprezinta un du-te - vino haotic, un joc de-a ghicitul, un haos total, o surpriza neplacuta ce succede o alta surpriza neplacuta.

Si, la final, descoperi ca ai pe tine mai multe kilograme decat ti-a spus doctorul ca iti sunt necesare. Descoperi ca ai riduri uriase si nici pielea nu arata prea radianta. Parul este tern si unghiile se rup la cel mai firav gest.

Nici jumatatea ta nu o duce mai bine. Nimeni nu stie cat de periculoase sunt combinatiile alimentare nepotrivite. Cu totii stiu ca a manca este ceva natural, vine de la sine. Iti spune stomacul ce sa combini si ce nu. Daca ti se cere salata de fructe dupa un sandwich cu carne multa si maioneza, atunci hai sa ii dam...

Din pacate, aceste alegeri duc la dezechilibru extrem de grave. Fara sa ne dam seama, daca exageram, ajungem la probleme serioase, la diabet, obezitate, probleme de inima si chiar cedarea rinichilor.

Despre cum sa va hraniti in mod corespunzator si cum sa va controlati talia aici >>>>

"Va spun cu toata sinceritatea ca am tinut si eu diete. Nu intelegeam de ce ma simt atat de slabita. Credeam ca asa e… normalul. Din lucrarea dvs. am inteles insa importanta unui regim echilibrat, fara sa privez organismul de nutrientii de care are nevoie. Inainte aveam chiar probleme de concentrare, eram obosita…

Erau, de fapt, semnale ca nu adoptasem un regim corespunzator. Pe baza informatiilor din lucrare mi-am facut un program alimentar de nota 10 plus. Am inclus si exercitiile fizice si ma simt din ce in ce mai bine. Si mai usoara. Inainte aveam dureri musculare. Acum au incetat."

Parerea unei abonate >>>>



Tags: nutritionistice mananca nutritionistiinutritionism

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]