Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai profitabile 10 idei de afaceri in 2014

de Matei Antonescu 28 Ian. 2014 5633
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sfaturi, secrete si ponturi de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa devina realitate. Adrese utile pentru afacerea ta si idei verificate pentru a explora noi nise de piata cu maxim de succes... Sunt cateva dintre beneficiile aduse de Colectia "Idei de afaceri de Succes".

Iata cele 10 idei de afaceri de succes, pentru un an prosper:

1. Magazin online - O afacere simplu de inceput acasa, la domiciliul personal si cu investitii banesti moderate. Alegeti nisa potrivita si imbogatiti-va.

2. Cresterea prepelitelor japoneze. Prepelitele japoneze sunt considerate pasari de aur datorita productiei de carne considerata a fi o delicatesa veritabila, productiei de oua potrivite pentru dieta, penajului valorificabil la preturi uimitoare.

3. Covrigarie - asta da afacere pe timp de criza. Discutam despre o afacere pe care o putem incepe in marile orase ale tarii, succesul ei fiind un rezultat natural al produselor de calitate si a locatiei avantajoase.

4. Cum sa incepi o afacere cu produse handmade. Posete, jucarii, bijuterii, invitatii... Iata cateva produse handmade care se vand extrem de rapid in cadrul targurilor din marile orase, in magazine de cadouri si suveniruri, in magazine online si nu numai.

5. Cosmetice 100% naturale - Afacerea anului! Profiturile din produsele cosmetice 100% naturale sunt extrem de atragatoare. O singura runda de sapunuri bio poate sa ne aduca profituri pe care le putem reinvesti si care ne pot ajuta sa ne dezvoltam afacerea in ritm puternic.

6. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic. Iata o afacere agricola extrem de banoasa, o investitie inteligenta pentru romanii cu teren arabil de calitate.

7. Trandafirii - afacerea secreta a agricultorilor de succes. Trandafirii de Damasc reprezinta materia prima ce poate deveni baza profiturilor in 2014 si nu numai. Uleiul esential de trandafiri reprezinta un produs ravnit de producatorii de parfumuri, de produse cosmetice, de produse farmaceutice si de remedii naturiste.

8. Paulownia - o afacere din care sa castigi 30.000 euro/ha chiar din cel de-al 3-lea an! Sunt arbori pretiosi pentru lemnul lor utilizat la realizarea instrumentelor muzicale, iacht-urilor si avioanelor usoare.

9. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic. Plantele medicinale si aromatice reprezinta unul dintre stalpii agriculturii ecologice in Romania si peste hotare.

10. Cultivarea legumelor in sistem ecologic reprezinta o alta optiune pentru romanii care cauta o sursa reala de profituri dintr-o afacere de viitor sigur si cu potential real de dezvoltare.



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri in 2014idei de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]