Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Costuri reduse si beneficii la externalizarea serviciilor de HR

de Nita Alina 11 Apr. 2017 3754
3.7 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Astazi vorbim despre un business nascut din pasiune si din dorinta de face lucrurile bine, la standarde inalte de calitate si la preturi accesibile. Un business gandit pentru a veni in sprijinul antreprenorilor romani, cu firme mici si mijlocii, care nu isi permit sa lucreze cu companii de resurse umane de top si care apeleaza la tot felul de artificii pentru a acoperi acest serviciu. Asa incepem prezentarea HR Cloud.

Cei doi parteneri, Ionut Andrisan si Catalin Gheorghe, au inceput promitator acest drum, in 2013, cand planul lor de afaceri a fost premiat pentru cel mai bun proiect Start Up de HR din Romania. Nu si-au ales deloc o misiune usoara. Activeaza intr-un domeniu vast, care cere cunostinte tehnice, scrupulozitate, implicare, atentie la detalii dar si care mananca foarte mult timp si resurse. Intr-o industrie deloc stabila, in care apar constant schimbari legislative si in care trebuie sa citesti, sa te informezi pentru a fi mereu la curent si a tine pasul cu noile cerinte din piata muncii.

Serviciile de resurse umane sunt percepute ca fiind foarte scumpe iar managerii le trateaza uneori superficial, din pacate, sau ca pe un serviciu secundar, combinat cu SSM sau contabilitate.

Ionut si Catalin si-au propus sa ii ajute pe intreprinzatorii romani, sa schimbe mentalitati si sa darame mituri. In ultimii ani, au demonstrat companiilor autohtone ca se poate face mai mult decat minimul legal pe partea de resurse umane fara costurile exorbitante cerute de companiile mari si fara bataia de cap pe care o presupun un angajat sau un departament dedicat acestor activitati.

Printre primele lucruri care ne-au atras atentia la HR Cloud a fost sloganul lor indraznet – „Mind your business” – si nu ne-am putut abtine sa nu ii intrebam cum l-au ales. Aveam sa aflam ca este un mesaj destinat antreprenorilor, gandit pe 3 directii: „ai grija de afacerea ta”, „pune minte in afacerea ta, fa-o mai inteligenta” si „vezi-ti de afacerea ta si de ce stii tu mai bine sa faci, in timp ce noi ne ocupam de partea de resurse umane”.

Din toata oferta HR Cloud, de departe cel mai necesar serviciu este cel de administrare de personal. Contracte, acte aditionale, dosare de personal,  modificari in Revisal, drumuri la ITM, toate acestea inseamna timp, bani si energie.  Facute pe “genunchi”, de oameni care nu au toata pregatirea necesara, pot avea repercursiuni serioase, iar riscurile pot fi usor evitate prin externalizarea administrarii de personal.

Alte doua servicii importante pentru orice companie care vrea sa se dezvolte armonios sunt cel de recrutare si cel de evaluare a angajatilor. Indiferent ca avem in vedere un domeniu in care ne confruntam cu o lipsa de forta de munca pregatita sau un altul in care avem de unde alege, procesul de selectie trebuie sa fie personalizat, gandit in functie de nevoile si aspiratiile fiecarei societati in parte. Apoi, echipa trebuie sa fie periodic evaluata si motivata pentru a creste si a deveni din ce in ce mai performanta.

Mai multe infomatii despre HR Cloud si activitatea lor, aflati de pe www.hrcloud.ro sau la contact@hrcloud.ro.


Tags: start-uphr cloudplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.7 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cum se transforma un start-up in unicorn? Povestea BlaBlaCar

de Idei de afaceri
02 Dec 2015
Binecunoscuta companie de ridesharing BlaBlaCar, a devenit in urma ultimei runde de finantare, detinatoarea statutului de afacere "unicorn". Ce...

Cum a castigat 500.000 de euro o companie denim start-up

de Alexandra Popescu
10 Mai 2014
Blugii reprezinta cel mai cunoscut si purtat obiect vestimentar. Acestia merg aproape cu orice, cu tocuri, camasa, pantofi sport sau hanorac, iar...

Vrei sa faci bani dar nu ai capital mare de start-up? Iata cateva optiuni!

de Adela Simonescu
04 Feb 2014
Vrei sa faci bani dar nu ai cum sa reusesti daca nu incepi de undeva si de la un capital financiar clar. Banii se fac cu bani, nu cu vise, nu din...

Cum sa conduci un start-up cu succes? Iata 7 principii fara de care nu se poate!

de Matei Antonescu
13 Sep 2012
Fiecare noua oportunitate de afaceri difera si este unica in felul ei propriu. Cu toate acestea, principiile succesului raman aceleasi, in cele mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]