Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultivarea galbenelelor - afacerea cu un profit naturist

de Andrioae Ruxandra 29 Nov. 2017 14411
3.25 din 28 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Florile de galbenele se bucura de popularitate datorita caracteristicilor impresionante de vindecare si de hidratare a pielii. Antreprenorii interesati de demararea unei afaceri pe baza plantelor de galbenele trebuie sa le cultive pe un teren special conservat.

Este nevoie de abilitati de fermier, pentru ca florile de galbenele au nevoie de o atentie extrema in timpul cresterii. Daca florile de galbenele sunt plantate in aceeasi perioada cu ceapa, cartofii sau rosiile, vei descoperi ca iti vor scuti legumele de momente neplacute, asigurandu-le protectie.

Aranjeaza semintele si planteaza-le impreuna cu alte plante. Atunci cand plantezi flori de galbenele pe langa alte plante din gradina ta, terenul tau nu va avea "musafiri".
 
Ca un antreprenor care se ocupa de cresterea florilor de galbenele, trebuie mai intai sa insamantezi solul, sa instalezi sisteme de irigatie si sa faci rost de echipamente pentru muncitori.
 
Exista mai multe categorii de galbenele, unele dintre acestea fiind folosite ca decor intr-o locuinta, la prepararea buchetelor pentru nunti si a altor aranjamente florale.Aceste flori cresc peste tot in lume, mai ales in Africa; aici, galbenelele au doua flori mari de culoare galbena spre portocaliu. 

Detalii despre cultura de GALBENELE >>
 
Este cunoscut faptul ca galbenelele au o multime de beneficii medicale. Trebuie sa fii la curent cu aceasta lume minunata a plantelor medicinale, pentru ca galbenelele fac parte din ea. Trebuie, asadar, sa afli care sunt avantajele si dezavantajele plantei, mai ales daca este prima data cand le plantezi.
 
Galbenelele pot fi utilizate si la decorarea locuintei, dar rolul lor este acela de a fi procesate si de a fi transformate in binecunoscuta crema de galbenele. Acest tip de crema poate fi aplicata in cazul ranilor, cicatricilor sau pur si simplu pe suprafata pielii deshidratate. 
 
Crema de galbenele, de exemplu, reprezinta o oportunitate de afacere pentru tine, intrucat este distribuita in farmacii si vanduta clientilor care sunt foarte interesati de medicina naturista. 
 
Este important sa iti faci propriul plan de afaceri si sa tii cont de tot ceea ce presupune o afacere: cheltuieli de inceput, cheltuieli de intretinere, aprobare din partea autoritatilor, cumpararea unui teren etc. 
 
Ideal este, avand in vedere aceasta afacere, sa monitorizezi productia de galbenele si sa o faci in permanenta sa creasca. Poti deveni un furnizor principal de plante de galbenele sau poti trimite florile la procesat pentru fabricarea cremei, iar de acolo, produsele tale vor ajunge direct pe rafturile farmaciilor.
 
Sursa: hwww.startupbizhub.com
 


Tags: afaceriidei de afacerigalbeneleafaceri galbenelecultura de galbeneleafacerecultivarea galbenelelorplante medicinale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.25 din 5 - 28 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]