Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti confectiona mobila pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile

de Matei Antonescu 08 Nov. 2013 4509
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri exista peste tot in jurul nostru. Descoperim ca cineva realizeaza bijuterii handmade si ca altii reusesc sa obtina profit din prajituri de casa, din ciocolata vegana. Altii fac multi bani din blogurile pe care le administreaza.

Adevarul este ca nu ai nevoie de sume banesti uriase ca sa pui pe picioare o afacere profitabila. Poti sa te descurci si cu banii pe care ii ai deja la indemana, cu banii din doua salarii si multa determinare.

Pentru cei care doresc sa realizeze mobila pentru casa si gradina cu costuri minime, din materiale reciclabile, exista un ghid esential care explica toate detaliile necesare: „Cum poti confectiona mobila pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile”!

Iata parerea unui abonat, poate un viitor om de afaceri:

"Voiam o afacere mai altfel. Ceva deosebit. CD-ul 'Cum poti confectiona mobila pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile' mi-a deschis drumul. Imi doresc sa fac asta.

Nu mai e nevoie sa sondez terenul, sa pierd timpul cautand altceva. Aceasta lucrare contine toate informatiile de care am nevoie. Voi experimenta intai pentru casa si gradina mea. Lucrez deja la un scaun si pot sa va spun ca sunt de-a dreptul incantat. Ideile pe care ni le oferiti in lucrare pot bate orice concurenta.

Exemplele si chiar fotografiile expuse ma ajuta enorm. Sotia, cam sceptica la inceput, acum e toata numai zambet cand imi citeste incantarea colectarii deseurilor, cum le numeste ea. Imi place. Ma relaxeaza.

Voi incepe sa-mi fac publicitate urmarind sfaturile din lucrare! Si, tinand cont de indicatiile de aici, da, voi deschide prima afacere pe cont propriu, asa cum imi doresc. Va multumesc!"



Mai multe detalii despre ghidul „Cum poti confectiona mobila pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile” aici, in pagina sa oficiala de lansare >>>



Tags: confectionare mobilarealizare mobilaafacere mobilamobila pentru casaafaceri cu mobila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]