Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa deschizi o pensiune canina: povestea unei afaceri de familie

de Stanciu Ioana 23 Ian. 2017 11170
4.34 din 47 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avand experienta de ani de zile in domeniul sanitar-veterinar, sotii Cristina si Necula Botezatu din Focsani au deschis o pensiune canina si o clinica veterinara: Animal Planet. Daca te incanta aceasta idee de afacere trebuie sa stii ca ai nevoie de 3 lucruri: rabdare, grija si afectiune. Mai mult, nu trebuie sa iti lipseasca un bun plan de afaceri care sa includa o analiza a costurilor.

Pasiunea pentru caini poate sta la baza unei afaceri de succes, care are un potentialul de dezvoltare foarte bun in Romania, avand in vedere tendinta de crestere a romanilor care isi doresc un animal de companie. Pe langa dragostea pentru animale, trebuie sa cercetezi piata, cererea si oferta, astfel incat sa poti transforma aceasta pasiune in afacere profitabila.

Atunci cand proprietarii animalelor pleaca in vacanta, acestea pot fi lasate in deplina siguranta la pensiunea Animal Planet din Focsani. Din dragoste pentru animale, medicul veterinar Necula Botezatu a deschis in anul 2011 prima pensiune canina din judetul Vrancea.

"M-am gandit, vazand in alte locuri, si in tari din Uniunea Europeana dar si la noi, ca si in Vrancea este necesara o astfel de pensiune. Pensiunea a fost mai mult o creatie proprie, mai mult si din experienta practica pe care noi o avem in sensul de a crea cele mai bune conditii privind protectia animalelor, bunastarea si siguranta lor in aceasta pensiune.

Noi asiguram si spatiul necesar, mancarea si cazarea dar in primul rand grija si afectiunea, precum si miscarea in aer liber de care ei au atata nevoie", a declarat medicul Necula Botezatu pentru ziaruldevrancea.ro.

Catelusii sunt tratati cum nu se poate mai bine: mancare buna, plimbari zilnice, dresaj, multa joaca si distractie.

Vestea infiintarii unei pensiuni la Focsani s-a dus destul de repede. Alexandru, fiul sotilor Cristina si Necula Botezatu, a devenit si el medic veterinar si se ocupa de afacere alaturi de parinti.

Animalele nu au nevoie doar de hrana, ci si de supraveghere medicala, asadar clinica are rolul de a completa serviciile oferite de pensiune.

"Avem in dotare toata aparatura necesara, spatiile respective, ecografie, aparatura necesara pentru stabilirea diagnosticului dar si interventii de mica si mare chirurgie", a adaugat medicul Necula Botezatu.

Pe viitor, familia Botezatu se gandeste la extinderea pensiunii.



Tags: pensiune caninaafacere de familieplan de afaceriafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.34 din 5 - 47 voturi.

Articole conexe

Afacere cu produse handmade - Ghid Practic pentru o afacere profitabila la domiciliu

de Alina Constantinescu
28 Feb 2018
Adoram obiectele handmade pentru ca ne infrumuseteaza locuintele, birourile, pentru ca ne relaxeaza si ne ofera o senzatie de armonie deplina. Apelam...

Florarie online: cum sa transformi pasiunea pentru flori in afacere profitabila

de Idei de afaceri
06 Feb 2018
Aranjamentele florale au devenit unele dintre cele mai creative moduri de a transmite un mesaj privat sau de business, iar investitiile in aceste...

Afacere profitabila si de viitor: cosmetice naturale fabricate in Franta. Povestea La Maison du Savon de Marseille

de Alina Constantinescu
15 Ian 2018
Succesul apartine intotdeauna oamenilor curajosi si vizionari. Iata un exemplu de succes care arata ca o doza de curaj, o idee originala si...

Cum sa transformi pasiunea pentru vinuri in afacere profitabila

de Alina Constantinescu
16 Oct 2017
Pasionat de vinurile de calitate, Virgil Harabagiu a accesat fonduri europene pentru a pune bazele unei unitati de vinificatie-procesare in comunca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]