Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa iti infiintezi o plantatie de copaci Paulownia?

de Ideideafaceri.ro 25 Iun. 2012 6788
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Motivele care ne determina sa incepem sa investim in propria plantatie de copaci Paulownia sunt numeroase si toate sunt puternic fondate prin argumente extrem de solide. Privim catre beneficiile aduse de lemnul Paulownia, catre industria care cere cantitati din ce in ce mai mari din acest tip de lemn special, catre preturile de comercializare si nu numai.

Haideti sa vedem cateva motive principale care ne spun sa incepem sa infuzionam capital in aceste afaceri profitabile cu o plantatie de copaci Paulownia:

1. Investitiile necesare pentru infiintarea unei plantatii de copaci Paulownia pe un hectar de teren este de doar 4000 de euro. Este o investitie usor si rapid amortizabila.

2. Paulownia este un arbore recunoscut ca detinand cea mai rapida crestere din lume. In doar trei ani de la plantare poate atinge inaltimea de 20 de metri si in 9 ani atinge inaltimea maxima.

3. Copacii Paulownia ofera un lemn neted, fara noduri, curat si cu un aspect frumos. Lemnul Paulownia este folosit ca materie prima pentru confectionarea de instrumente muzicale scumpe, piese de mobilier extrem de sofisticate, iahturi si avioane usoare.

4. De asemenea, copacii Paulownia mai prezinta interes in randul investitorilor si datorita faptului ca valoarea comerciala a lemnului lor se apropie de cea a nucului, fiind considerat un lemn valoros.

5. Prin coronamentul sau bogat Paulownia poate absorbi o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera: 1200 tone de CO2/an, echivalentul noxelor emise de un automobil la parcurgerea a 100.000 km.

6. Mai mult, o plantatie de copaci Paulownia detine la baza un concept nou de afaceri. In Romania, afacerile cu Paulownia sunt noi si astfel, nivelul competitional este unul redus, avantajele antreprenorilor care intra in acest domeniu fiind foarte serioase.


<< "Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia" este disponibil si aici!


Tags: plantatie de copaci paulowniapaulowniacopaci paulowniaafaceri paulowniaplantatie de paulownia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]