Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De weekend: Cele mai bune sfaturi pentru sanatatea ficatului!

de Ilinca Dobrescu 20 Oct. 2013 2370
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nici in weekend, atunci cand? Cand sa ne ingrijim de sanatatea noastra? Si mai presus de orice, sanatatea ficatului nostru trebuie sa fie pe primul loc. De ce? Pentru ca ficatul lucreaza din greu si are nevoie de sprijin real pentru ca el sustine activitatea intregului organism.

Trist este ca multi nu cred ca daca nu vezi, nu se simte. Daca nu vezi cat de mult lucreaza ficatul tau dupa un gratar cu multa carne si cateva doze de bere, atunci nu ai nicio problema, nu-i asa?

Dar, haideti sa fim seriosi si sa admitem ca nu doar ce se vede conteaza. Conteaza ca tu stii cat de greu munceste ficatul pentru ca celelate organe sa munceasca in mod eficient.

Si desi nu ar trebui, ficatul munceste de multe ori peste program. Si nu cere nimic in schimb, ani la rand. Dar si cand incepe sa dea semne de oboseala, fii sigur ca vei observa.

Tine minte faptul ca ficatul este un organ vital, care indeplineste peste 500 de functii. Mai mult, ficatul are un rol foarte important in detoxifierea organismului. Toate toxinele acumulate de organism, fie prin alimentatie sau din cauza poluarii, odata ajunse in ficat sunt neutralizate, metabolizate, selectate si eliminate prin secretia biliara, de care ficatul este direct raspunzator!

In acelasi timp, ficatul asigura mai mult de jumatate din rezervele de agenti antibacterieni din organism, care combat infectiile.

Rasplateste-ti organismul pentru munca depusa. Ai grija de tine si de cei dragi. Investeste intr-un ghid de care ai cu adevarat nevoie. Macar in weekend sa citesti o carte care sa te imbogateasca nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere spiritual, ci din punct de vedere al sanatatii.

Te invitam sa aflii cele mai bune sfaturi pentru sanatatea ficatului>>>



Tags: sanatatea ficatuluisanatate ficat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]