Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fotografia de animale - o afacere profitabila

de Andrioae Ruxandra 21 Iun. 2014 2284
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incepe o afacere care sa aiba in prim-plan fotografierea animalelor, indiferent ca sunt caini, pisici, hamsteri sau orice alte necuvantatoare care atrag clienti.

 
Animalele pot fi subiecte de fotografie, pentru ca sunt simpatice prin natura lor si pentru ca ating un punct sensibil in sufletul iubitorilor de animale. Mai mult, unii stapani vor sa aiba amintiri cu patrupedul, pentru ca acesta din urma este considerat un membru al familiei.
 
Fotografierea animalelor este una dintre acele idei de afaceri mobile si profitabile in acelasi timp. Poti fotografia nu numai la comanda, ci si orice animal care ti se pare interesant si catchy. Pentru a avea mai mult succes, vei vrea sa oferi clientilor fotografii unice pe care clientii nu le pot face singuri, iar aici trebuie sa-ti pui la bataie imaginatia si creativitatea pentru a obtine cele mai bune fotografii. 
 
Le vei distribui clientilor fotografiile in orice modalitate vor prefera - online, pe CD sau direct inramate. Inainte de asta, trebuie sa iti faci o lista cu preturi.
 
Fotografia tine de talent, in primul rand, si de surprinderea animalelor in miscare. Apoi, adaugam capacitatile tehnice pentru editarea fotografiilor, creativitatea in asamblarea fotografiilor in functie de subiectele alese. Pe langa aceste lucruri, trebuie sa comunici cu clientul si sa-l satisfaci in timp util.
 
Resursele sunt nelimitate, intr-un fel. Pentru inceput, nu ai nevoie de un echipament foarte performant, ideea este sa faci instantanee grozave cu aparate foto de calitate cel putin medie. Da, talentul este foarte important! Abia dupa ce vei aduce un profit acceptabil, te vei putea gandi la achizitionarea unui echipament profesional. 
 
Poti lucra intre 5-20 de ore pe saptamana sau chiar 30-40 de ore pe saptamana. Poti lua cursuri despre cum sa folosesti eficient aparatul si cum sa combini calitatea acestuia cu propriul talent. Poti cere sfaturi celor care se pricep si poti cumpara carti care sa te ajute.
 
Pentru ca afacerea ta sa aiba succes, la inceput este nevoie sa faci reduceri. Si, cu cat mai mare va fi numarul de clienti care vor apela la tine, cu atat profitul tau va creste. 
 
Afacerea inseamna, inainte de toate, si recomandare; iar daca oamenii care apeleaza la tine te vor recomanda si altora cu incredere, atunci poti spune ca intr-adevar esti un fotograf de animale priceput si ca deja incepi sa prinzi valul cel mare aducator de succes.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afacerifotograffotografieafaceri profitabilefotograf de animaleidei de afaceriafaceri miciafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Sedinte foto pentru copii. Cum sa castigi bani din fotografie

de Idei de afaceri
05 Iun 2023
Cand deveniti parinte, una dintre foarte importantele dvs. preocupari este sa va fotografiati bebelusul din toate pozitiile, dimineata, la pranz si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]