Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Frumoasa si banoasa, dar deloc usoara - afacerea ca make-up profesional

de Zenobia Badescu 17 Feb. 2016 6389
4.41 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anca Radulescu este foarte talentata, dar si-a construit cu migala un renume ca make-up artist si profesor cu scoala proprie de machiaj.

Idei de Afaceri: Anca, fost greu sa te impui pe piata, sa-ti faci un nume? Ce anume te-a ajutat in acest demers?

Anca Radulescu: Piata este, cumva, precum un varf de munte greu accesibil: greu, foarte greu de cucerit si extrem de periculos. Ai nevoie de multa determinare, de curaj, talent, munca si perseverenta. Nu poti sa te trezesti, hodoronc tronc, intr-o dimineata, sa-ti pui o pereche de balerini in picioare, o poseta pe brat si sa o pornesti catre munte sa faci alpinism.

Asa si in meseria mea: anii de ucenicie, de pregatire intensa, de munca mai putin gratificanta, de acumulare, sunt foarte importanti. Sunt anii in care cladesti temelia, te antrenezi mai intai in sala ca sa poti urca mai tarziu pe munte. Atunci sadesti semintele, iti faci un nume respectat, iti construiesti cu migala un renume.

Nu iti faci mai intai scoala, ci mai intai acumulezi experienta, machiezi tone de oameni, alergi la filmari, la sedinte foto, la mirese, pensezi, te mai si specializezi in diferite metode de lucru intre timp, pentru ca in meseria aceasta ai mereu de invatat cate ceva.

Nu termini un curs si gata, esti deja profesor si-i inveti pe altii. Ce ai putea sa-i inveti cand tu nu stii inca destule pentru tine? Ce dai mai departe cand tu nu ai, de fapt, nimic?!?

Trebuie sa ai rabdare, sa accepti mai intai ca nu le stii pe toate, ca nu te-ai nascut invatat. Apoi sa trudesti, real, ca un make-up artist oarecare.

Si daca ai cu adevarat talent, daca nu dai gres si machiajul tau este mereu la inaltimea cerintelor clientelor, daca oamenii te cauta mereu, ani in sir, atunci, incet-incet, poti sa incepi sa pui caramida peste caramida pe zidurile unei scoli de make-up profesional (scoalademake-up.ro), poti sa dai, cu generozitate, din stiinta ta acumulata in ani de munca, si altora. Poti merge sus, pe munte. Te-ai antrenat, ai echipamentul adecvat, esti in stare sa cuceresti orice varf.

Anca Radulescu  a cucerit varful ei si nu se opreste!

In prezent, activitatea Ancai Radulescu este foarte intensa si cuprinde make-up pentru: sedinte foto, prezentari de moda, diverse filmari, mirese sau cliente fidele si nu numai.

Nu se limiteaza niciodata, in centrul ei gasesti si proceduri revolutionare de crioterapie si luminoterapie.

Astfel, Cryolift – procedura moderna de lifting facial nechirurgical, este o procedura care sterge cearcanele, dezumfla ochii si netezeste pielea, intinde ridurile si inchide porii. Cele patru substante cu care se lucreaza – acidul hialuronic, vitamina C, vitamina B6 si colagenul – substante extrem de hranitoare pentru ten, datorita temperaturii foarte scazute si a imbinarii a trei tehnici de masaj pe grupe de muschi, intra usor in profunzimea dermei, ajutand-o nu numai pe termen scurt, ci si pe temen lung.

Utilizarea Cryolift-ului este senzationala si pentru mirese, pentru femeile care trebuie sa fie regine in cea mai importanta zi a vietii lor. Nu va puteti imagina ce efecte benefice poate sa aiba o sedinta de 50 de minute cu acest aparat-minune.

Fiind si portabil, specialistul se poate deplasa la domiciliul clientei, iar asta, de exemplu, pentru o mireasa atat de stresata si de alergata in ziua nuntii, este perfect.





Tags: afaceremake-upmake-up artistmachiajanca radulescuscoala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 17 voturi.

Articole conexe

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Cadouri de neuitat: baloane cu obiecte in interior. O afacere ingenioasa in 2018

de Idei de afaceri
18 Apr 2018
Un ursulet de plus nu este un cadou extraordinar. dar daca respectivul ursulet vine „impachetat” intr-un balon transparent, fara sa existe niciun...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]