Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gadget-ul care iti aduce banii de la asigurator, in caz de accident auto?

de Adela Simonescu 08 Ian. 2013 2725
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata una dintre intrebarile la care dorim cu totii un raspuns cat mai clar, o solutie cat mai rapida si simpla. Solutia poate fi camera video special conceputa pentru siguranta automobilelor. Mio Technology a lansat pe piata locala o categorie de produse ideale pentru colectionarea de clipuri video din calatorii sau pentru documentatia fotografica in cazul unui accident rutier, noteaza Capital.

Prima generatie de camere video destinate sigurantei automobilelor include doua modele: Mio Mi Vue 338 si Mio MiVue 358. Cele doua modele sunt dotate cu obiective din sticla si asigura claritate mare chiar si in conditii de iluminare redusa. Mai mult, senzorul de miscare asigura inregistrarea unui eveniment rutier imediat ce detecteaza o schimbare brusca a directiei de mers sau un impact.

De asemenea, dispozitivele Mio MiVue detin senzor cu trei axe pentru determinarea socurilor. In cazul in care o coliziune s-ar produce, soferul poate utiliza datele stranse pentru a citi impactul si puterea pe care a avut-o asupra autoturismului.

Iata o solutie inteligenta pentru conducatorii auto care au nevoie de dovezi video pentru o eventuala problema legata de automobilul lor. In acelasi timp, produsul devine si sursa de idei de afaceri pentru romanii cu spirit antreprenorial pentru succes in 2013.


sursa foto: www.eu.mio.com


Tags: mio vueaccident automio vue accident autogadget

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]