Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de Afaceri: Faceti bani chiar si atunci cand totul se prabuseste!

de Zenobia Badescu 26 Apr. 2011 4330
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cat costa un covrig? In orasele din tara, intre 0.5 si 0.7 lei, iar in Bucuresti - maximum 1 leu, o nimica toata! E un produs atat de ieftin incat s-ar zice ca nu poti sa te imbogatesti de pe urma lui. Si totusi... o mica covrigarie va poate aduce castiguri de peste 10.000 de euro pe luna!

Oricine poate vedea si simti potentialul acestei afaceri pentru ca, iata, azi covrigul supravietuieste in timp ce totul se prabuseste. Mai mult decat atat, oricine poate demara aceasta activitate, si o sa vedeti ca nu exagerez deloc, va avea un succes deosebit daca nu se pierde din calitate pe traseu.

De ce este atat de "tare" un covrig proaspat? Pentru ca, banalul covrig are trei atuuri
extraordinare:

1. Se vinde tot timpul anului (fie vara, fie iarna, un covrig aburind, de-abia scos din cuptor starneste instantaneu apetitul trecatorilor).

Cum poate cineva sa treaca nepasator pe langa o covrigarie? Puteti ramane indiferent la aromele aburinde de covrigi calzi? Nu, caci mangaierea simturilor induce instantaneu o dorinta irezistibila de a rontai un covrig.

2. Pentru promovare nu aveti nevoie de niciun fel de cheltuieli de reclama (amplasarea covrigariei intr-un loc cat de cat circulat este suficienta, pentru ca mirosul imbietor si coada permanenta vor atrage ca un magnet noi si noi clienti).

3. Fiind foarte ieftin, se vinde in cantitati mari (cateva mii de bucati pe zi). Cine poate rezista azi unui pranz apetisant de doar 2 lei? Covrigii abia scosi din cuptor pot fi si "mancarea saracului" cum spun unii, dar si un pranz frugal si nostalgic al cuiva care nu si-a facut pachetul sau pur si simplu azi n-are chef sa mearga la fast-food.

Cei mai multi dintre noi nu avem timp pentru un pranz tihnit si atunci ne potolim foamea din mers cu cativa covrigi.

Aceste trei atuuri importante, investitia mica si profitul substantial fac ca afacerea cu covrigi sa fie una dintre cele mai atragatoare oportunitati ale zilelor noastre.

Va incurajam si va sprijinim sa o demarati! In acest material nu aflati o singura cale de a pune pe picioare o covrigarie, ci va oferim mai multe variante, exemple si solutii pentru a putea alege in functie de posibilitatile dumneavoastra si de oferta existenta pe piata.

Cererea pentru acest produs - covrigul - fiind tot mai mare, piata a evoluat si in locul simigeriilor traditionale, cu cuptoare din caramida, s-au deschis covrigarii moderne, care produc covrigii pe banda, astfel incat trecatorii sa-i gaseasca oricand calzi. Succesul noului tip de covrigarie a facut ca astfel de investitii cu avans mic de pornire sa apara si in mediul rural, cu precadere in centrele de comuna.


Tags: idei de afacericovrigariecovrigi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire

de Alina Constantinescu
29 Iun 2017
Esti pasionat de afaceri, dar nu stii cum sa faci primul pas catre succes? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]