Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2014: Deschide-ti un SH cochet!

de Ilinca Dobrescu 13 Nov. 2013 5238
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cele mai multe SH-uri sunt destul de neingrijite, haideti sa o spunem pe fata. Hainele sunt aranjate neglijent, fara pic de gust, fara niciun fel de asortare. Si majoritatea sunt haine pe care le mai poti purta doar daca am fi in 1960 sau daca vrei o pereche de pantaloni de casa... in care sa nu te vada nimeni.

Din pacate, cam asta este situatia actuala. Evident, mai sunt si unele SH-uri in care este o placere sa intri si sa faci cumparaturi. Nu de alta, dar unele SH-uri sxe ingrijesc de marfa pe care o achizitioneaza, nu cumpara la baloti de haine pe care nu le vad pana cand nu intra pe stoc samd.

Asa se face ca in unele shop-uri de haine second hand gasesti sacouri si blugi apartinand unor firme de elita, ale caror produse te-ar costa jumatate de salariu, daca nu mai mult. Evident, aceste shop-uri sunt putine la numar si mereu asaltate de clientii care le cunosc marfa.

O oportunitate de afacere exceptionala pentru 2014 este deschiderea unui shop de haine second hand intr-o zona centrala si cu marfa de lux. In acest fel, va distingeti de afacerile care deja exista in mediul business actual si veti veni pe piata exact cu ceea ce se cere in cazul unui segment de consumatori importanti.

Cine sunt consumatorii carora va adresati? Sunt persoanele care cunosc moda, sunt pasionati de shopping si prefera produsele de calitate si care nu isi permit sa strabata marile magazine din mall-uri. Cat de multi astfel de consumatori exista in orasul vostru? Noi ne gandim doar cat de multi astfel de consumatori exista doar in cercul nostru de prieteni! Sunt multi, va spunem noi!

Investitia financiara de care aveti nevoie pentru deschiderea unui astfel de shop este de cca 70.000 de euro. Nu este o suma mica pentru ca va trebui sa achitati chirie pentru locatia aleasa, sa investiti in amenajare si decor, in haine de calitate care sa vina in flux continuu, in salarizare si promovare, in achitarea taxelor si facturilor lunare.

Evident, ceea ce conteaza este ca la finalul lunii incasarile sa ne permita sa descoperim o oportunitate de afacere perfecta pentru nevoile noastre!

Mult succes si afaceri profitabile!



sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: second handafaceri in 2014idei de afaceri in 2014idei afaceri 2014afacere 2014oportunitati de afaceri 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

45 de idei de afaceri in 2014!

de Matei Antonescu
02 Mar 2014
Idei de afaceri pentru 2014... Sunt numeroase si pline de potential de profitabilitate. Trebuie doar sa le identificam pe cele mai potrivite, sa le...

Cele mai profitabile 10 idei de afaceri in 2014

de Matei Antonescu
28 Ian 2014
Sfaturi, secrete si ponturi de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa devina realitate. Adrese utile pentru afacerea ta si idei verificate pentru a...

Idei de afaceri in 2014: 3 oportunitati profitabile

de Ilinca Dobrescu
08 Ian 2014
Cu instabilitatea economica existenta, tentatia principala este cea de a ne opri investitiile pana cand vom avea de-a face cu o situatie economica...

Cresterea porcilor ecologici - Una dintre cele mai profitabile afaceri in 2014!

de Ilinca Dobrescu
20 Dec 2013
Una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania, in anul 2014, va fi cea de crestere a porcilor ecologici. Discutam despre Mangalita, despre...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]