Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri inedite - Firma de catering doar pentru... copii!

de Ilinca Dobrescu 19 Dec. 2012 4429
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din categoria de idei de afaceri inedite incercam sa ne inspiram in mod constant. Incercam sa venim cu noi si noi idei de afaceri pe care sa le valorificam pentru profit in 2013 si nu numai si stim faptul ca avem nevoie de idei originale, de inovatie si de multa creativitate. Doar asa vom avea cum sa ne diferentiem de ideile de afaceri deja valorificate.

O idee de afacere inedita este cea de infiintare a unei firme de catering pentru ... copii! Sa ne gandim la faptul ca exista numeroase firme de catering care acopera numeroase nise de interes pentru audiente uriase. Cu toate acestea, in Romania este loc si pentru firme de catering care sa ofere gustari si feluri de mancare special gandite pentru copii.

De la supe si tocanite si pana la sandwich-uri si salate, sucuri si deserturi, mancarea pentru copii reprezinta o sursa geniala de produse la mare cautare. Sa nu uitam faptul ca firmele de catering pot asigura mesele pentru gradinite, scoli, after-school-uri, petreceri pentru copii si alte evenimente speciale pentru cei mici.

Iata o idee de afacere pe care putem sa o punem in practica in 2013, insa cu un capital banesc destul de serios. Luam in considerare costurile necesare pentru acoperirea chiriei, costurile necesare pentru contractarea de furnizori seriosi de alimente, pentru salarizarea personalului, pentru asigurarea echipamentului, mobilierului, serviciilor de curierat si nu numai.


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: firma de cateringfirma de catering pentru copiiafacere firma de catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]