Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online simple si profitabile, in 2012

de Matei Antonescu 17 Dec. 2011 2868
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online sunt considerate de multi romani ca fiind extrem de simple, in majoritatea lor. Unele sunt mai simple, altele mai complexe, unele necesita bani putini investiti si altele ne storc de resurse financiare solide.

Iata 3 idei de afaceri online profitabile si simple, 3 idei care vi se pot potrivi in 2012:


1. Flori si cadouri online - idei de afaceri online, profitabile si simple. Ati dorit vreodata sa trimiteti un cadou special sau un buchet de flori unei persoane doar fiindca este miercuri? Nu aveti timp sa dati o fuga pana la ea? Mergeti in online si dati o comanda, lasand adresa persoanei in cauza. Aceste idei de afaceri ne rezolva cerintele rapid, cu bani putini si ne ajuta sa economisim timp.

2. Psihologi online - idei de afaceri online, profitabile si simple. Sunt multi romani care inca mai cred ca se vor face de ras daca prietenii lor, rudele sau partenerul de viata afla ca se duc la sedinte la un psiholog.

Unii nu au timp si isi doresc mult sa isi verse naduful si multi nu vor sa isi arate sentimentele fata-in-fata cu un psiholog. Vor alege un psiholog online si isi vor rezolva multe probleme prin simple e-mailuri sau conferinte web.

Si acestea sunt idei de afaceri online profitabile in 2012 si nu numai. Ele sunt idei de afaceri de viitor, viitor in care vom pune mare accent pe sprijinul si ajutorul psihologilor si pe companiile care ne ajuta sa economisim timp pretios.

3. Astrologie - idei de afaceri online, profitabile si simple. Da, suna ciudat pentru multi si multi nu cred in tarot, in zodii si in alte “baliverne”. Cu toate acestea, sunt multi care cred in aceste aspecte de care se leaga vietile lor si vor cauta site-urile care le pot aduce mai multe informatii in functie de care se pot ghida. Sunt idei de afaceri online foarte simple si puteti castiga destul de multi bani doar din publicitatea de pe site.

4. Agentie matrimoniala online - idei de afaceri online, profitabile si simple. Exista agentii matrimoniale offline si multi si-ar dori sa se inscrie intr-o astfel de baza de date. Unii nu au curaj, altii nu au timp, altii nu vor sa fie vazuti intr-o astfel de agentie, unii inca vor sa isi cerceteze posibilitatile. Singura solutie sta in proiectarea unui website de servicii matrimoniale online in mod exclusiv.

Utilizatorii se inscriu, isi trec datele relevante, poze si preferinte si de aici incep treburile sa se puna in miscare. Din aceste idei de afaceri online puteti castiga daca cereti bani pentru membership sau din publicitate cand traficul dvs va graieste ca este timpul sa fie valorificat.


Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceri profitabileafaceri onlineidei de afaceri simpleidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Top 3 idei de afaceri simple si cu bani putini

de Alina Constantinescu
14 Dec 2016
Daca nu ai prea multi bani la dispozitie si cauti idei de afaceri mici, pentru care sa ai clienti garantat, iata unele dintre cele mai bune optiuni...

Top 5 idei de afaceri profitabile si de viitor

de Alina Constantinescu
17 Mar 2017
Multi antreprenori se entuziasmeaza la o idee de afaceri si sunt siguri ca vor reusi. Din pacate, uneori, acest lucru nu se intampla in realitate,...

4 idei de afaceri simple si profitabile

de Alina Constantinescu
16 Nov 2016
Din ce in ce mai multi oameni aleg sa lucreze pe cont propriu, de la domiciu. Un plan bine pus la punct este calea sigura spre succes. Daca iti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]