Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru cei cu planuri pentru 2013!

de Ilinca Dobrescu 03 Dec. 2012 4556
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2013 poate fi anul in care planurile noastre antreprenoriale sa se concretizeze. Am putea sa dam start-ul unei afaceri cat se poate de profitabile si am putea sa devenim faimosi si sa ne castigam independenta financiara prin intermediul unei idei geniale. Desigur, conditia suprema este sa ne alegem ideile de afaceri potrivite, ideile pe care sa le punem in practica cat mai simplu si cu rezultate cat mai bune.

Pentru cei cu planuri antreprenoriale in 2013, iata cateva idei de afaceri pe care sa le valorificati in 2013:

1. VIDEO-GHID Realizarea de sapun natural
- Iata una dintre acele idei de afaceri care se pot valorifica de acasa, cu fonduri banesti destul de reduse. Nu neglijam faptul ca materialele de lucru si materia prima se gasesc usor si la preturi moderate. De asemenea, afacerea se poate porni in paralel cu locul actual de munca, un avantaj major pentru cei care vor sa dea start-ul unui proiect cu riscuri reduse.

2. Cum sa realizezi decoratiuni si ornamente unicat pentru Sarbatorile de iarna - Din categoria de idei de afaceri mici si cu bani putini face parte si aceasta idee. Decoratiunile de Craciun se pot realiza si de acasa, cu eforturi banesti mici si multa creativitate.

3. Propriul meu plan de afaceri - In acest caz discutam despre un ghid pe care orice afacerist trebuie sa il posede. Este ghidul care ne ajuta sa ne proiectam un plan de afaceri de la zero si cu sanse maxime sa ajute o afacere sa creasca in mod optim.

4. Biblia Antreprenorului sau Cum sa devii milionar peste noapte - Ghidul de fata reprezinta o colectie de informatii vitale pentru mersul oricarei afaceri, fie ca este vorba despre o ferma de vipere, o cultura de Goji sau un mic magazin de haine la mana a doua.

5. Cum sa intrati intr-o afacere in sistem de franciza - Pentru cei care cocheteaza cu ideea de a prelua o franciza, acest ghid este unul esential, intrucat ofera informatii esentiale.

6. Trei culturi profitabile: Goji, merisoare, aronia - Si pentru cei care doresc sa dezvolte afaceri agricole, iata trei idei de afaceri extrem de interesante. Este vorba despre trei culturi agricole de viitor, trei culturi care se concentreaza pe obtinerea de cantitati superbe de fructe pe care le gasim pe piata la preturi extrem de mari.

7. Trandafirii – afacerea secreta a agricultorilor de succes - Pentru cei care au un mic petec de teren, iata una dintre cele mai tari afaceri. Trandafirii se transforma in sursa importanta de peltea, dulceturi, siropuri, apa de trandafir si produse cosmetice sau farmaceutice.

8. Afaceri dupa serviciu: Top 33 cele mai tari idei - Acest ghid contine 33 de idei de afaceri care pot fi valorificate in timpul liber pe care il mai avem dupa terminarea programului de lucru.

9. Secretelor antreprenorilor care o duc bine pe timp de criza. Nu in ultimul rand, iata un ghid care dezvaluie informatii cunoscute de antreprenori care au dat lovitura pe timp de criza. Sunt detalii pe care orice afacerist trebuie sa le cunoasca pentru a detine sanse mari de reusita chiar si cand criza economica prelungita isi face de cap in Romania.



Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabileafaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]