Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IKEA, pe drumul cel bun in retailul de mobilier si decoratiuni la nivel global

de Idei de afaceri 20 Sep. 2016 3289
3.75 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vanzarile IKEA Group din anul financiar 2016 au ajuns la 34,2 miliarde de euro. Vanzarile totale transformate in euro au crescut cu 7,1%. Raportat la cursurile locale, acestea au crescut cu 7,9%. Vanzarile in magazine comparabile au crescut cu 4,8%.

IKEA Group raporteaza o crestere economica solida in anul financiar 2016.

„IKEA Group a avut parte de inca un an bun si a intampinat 783 de milioane de vizitatori in magazine. De fiecare data cand ne intalnim clientii, ne dorim sa le oferim produse de buna calitate si inspiratie pentru a avea case si mai frumoase. Tema de anul trecut, „Gesturile mici conteaza”, care se axeaza pe bucatarii, gatit, luat masa si produse alimentare, a avut succes si a fost apreciata de clientii IKEA,” declara Peter Agnefjäll, Presedinte si CEO IKEA Group.

China ramane una dintre pietele cu cea mai rapida crestere din IKEA Group, alaturi de Australia, Canada si Polonia. Germania isi pastreaza pozitia de cea mai mare piata si este urmata indeaproape de Statele Unite. Ambele piete au avut un an cu cresteri record. Expansiunea continua in ritm sustinut si planurile pentru deschiderea primelor magazine din India si Serbia de anul viitor decurg conform programului.

Pe drumul cel bun in a deveni lider in retailul multichannel de mobilier si decoratiuni la nivel global, IKEA Group pune mai mult accent pe integrarea comertului fizic cu cel digital, pentru a le oferi clientilor acces la modalitati de cumparare potrivite nevoilor si dorintelor lor. In plus, IKEA Group a deschis 12 noi magazine si 19 Pick up and Order points pe parcursul anului trecut. Efortul va fi sustinut de dezvoltarea unui sistem de distributie flexibil, care sa asigure accesibilitate si comoditate clientilor.

IKEA Group continua sa lucreze pentru a avea un impact pozitiv asupra oamenilor si planetei prin incurajarea clientilor si angajatilor sa duca o viata mai sustenabila acasa. In anul financiar 2016, cresterea numarului de vanzari la becurile LED cu 15% corespunde cu ambitia ca pana la finalul anului 2020 sa vanda 500 de milioane de becuri LED clientilor IKEA. Inlocuirea becurilor din casa cu becuri LED ajuta la economisirea de bani si energie – becurile LED dureaza pana la 20 de ani si folosesc cu pana la 85% mai putina energie decat becurile traditionale.

„In anul urmator vom depune si mai multe eforturi pentru a le oferi cea mai buna experienta vizitatorilor, pe toate canalele. Aceste eforturi sunt posibile doar cu ajutorul angajatilor dedicati care au facut lucruri extraordinare anul acesta, ca intotdeauna,” adauga Peter Agnefjäll.

Raportul anual IKEA Group Yearly Summary, care ofera toate detaliile despre performantele de anul acesta, precum si IKEA Group Sustainability Report, vor fi publicate in decembrie 2016.

Anul financiar 2016 reprezinta perioada 1 septembrie 2015 – 31 august 2016.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacerea ikeamobilierdecoratiuniikea group

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Start in afaceri - mobilier personalizat pe comanda

10 Sep 2014
Deschiderea unui atelier de productie a mobilei la comanda este o afacere tentanta pentru multi antreprenori romani. Sansele de reusita depind insa...

Afaceri profitabile, cu investitie medie: Realizeaza piese de mobilier si uimeste-ti clientii!

de Victor Oancea
22 Nov 2013
Cei mai multi se multumesc cu acele piese de mobilier executate pe banda rulanta, din pal sau vreun tip de lemn. Dar, pe langa acestia, sunt multi...

O idee de afacere de milioane: Reparatii si restaurari de mobilier!

de Ilinca Dobrescu
02 Iul 2013
Printre cele mai profitabile idei de afaceri se numara si cele care se preocupa de situatia financiara a clientului. In special pe timp de criza, sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]