Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imprimarea tricourilor, o afacere profitabila pentru antreprenorii cu spirit artistic

de Andrioae Ruxandra 20 Dec. 2017 10375
4.16 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea o afacere care presupune imprimarea tricourilor inseamna deschiderea unor usi care ti s-au parut ferecate. Este o afacere profitabila, pentru ca foarte multa lume poarta tricouri si pentru ca un tricou care are un imprimeu haios poate fi facut oricand cadou.

In cazul in care te-ai gandit sa intri in acest tip de afacere si ai conchis ca este o piata de afaceri aglomerata, incearca sa fii un designer autentic de tricouri. Pentru acest gen de afacere este indicat sa ai talent la desen si un ochi estetic bine format.

Mai jos ai lista pasilor care iti arata cum sa iti deschizi afacerea:

1. Informeaza-te despre aceasta industrie
Pe langa faptul ca vei vinde tricouri, vei fi si un designer de tricouri, iar ca designer, trebuie sa studiezi cu atentie piata de afaceri.

Trebuie sa stii cat mai multe lucruri despre industria hainelor:
• Care sunt principalii competitori din industrie?
• Cum au inceput afacerile?
• Ce factori au contribuit la succesul lor?
• Cine sunt cei care fac comert en-gros?
• Cine sunt distribuitorii?
• Cum poti da de ei?

Cand ai suficiente informatii despre strategiile de succes ale competitorilor, vei fi capabil sa iti modelezi afacerea in functie de asteptarile si de posibilitatile tale, dezvoltand o strategie similara pentru propria ta afacere de imprimare a tricourilor.

2. Nu trebuie sa gresesti in legatura cu planificarea afacerii
Dupa ce ai procesat toate informatiile care te-au ajutat la intelegerea functionarii industriei, pasul urmator este sa iti creezi planul de afacere. Acesta din urma te ajuta sa iti clarifici scopurile si obiectivele si sa alegi caror tipuri de tricouri le vei face designul.
• Vrei sa aplici un design cu mesaje inspirationale?
• Vrei sa creezi tricouri sportive pentru echipe sau scoli?
• Vrei sa creezi tricouri pentru copii?

Alegerea ta reprezinta nisa in care vei activa. Apoi, trebuie sa iti gasesti strategia de marketing.
• Cine sunt oamenii carora le vei vinde?
• Cum ii vei atrage ?
• Vrei sa ai un magazin online pentru a multiplica vanzarile?

3. Creeaza-ti planul de afacere
Acesta trebuie sa fie manualul dupa care sa te ghidezi. Planul tau de afacere va contine scopurile afacerii, viziunile de afaceri pe termen lung sau scurt, strategii de afaceri etc.

4. Stabileste obiective tangibile pentru brandul tau
Fiecare persoana care detine o afacere si care aspira la succes trebuie sa stie ce scopuri are de indeplinit. De exemplu, ai stabilit sa vinzi minimum zece tricouri pe saptamana si te-ai concentrat pe acest lucru pentru a-l indeplini. Nu-ti fie teama sa stabilesti obiective, doar ai grija sa iti stabilesti obiective care se pot indeplini si care nu vor starni frustrare.

5. Nu omite competitia
Aceasta industrie este una foarte competitiva, asadar nu-ti poti permite sa iti ignori competitorii (asta daca vrei sa ai un brand de succes). Trebuie sa stii totul despre competitorii tai si sa afli trendurile care circula; te poti inspira din rezultatele lor, dar trebuie sa ramai autentic.

6. Aspectul financiar
Ca orice alta afacere, ai nevoie de bani pentru a incepe afacerea de imprimare a tricourilor. Partea frumoasa este ca poti incepe cu o suma mica si sa iti dezvolti capitalul pe parcurs. Poti obtine imprumuturi de la prieteni sau de la familie, sau, in cel mai urgent caz, de la investitori. Pentru asta insa trebuie sa ai planul de afacere foarte bine organizat, astfel incat investitorii sa stie exact ceea ce presupune afacerea ta.

7. Asigura-te ca produsele tale sunt originale
Unul dintre lucrurile care te vor face remarcat este unicitatea produselor tale. Fa munca de cercetare inainte sa te apuci de designul produselor. Executa schite pentru a le compara cu competitorii tai si pentru a te asigura ca vor atrage clientii.

8. Investeste in echipamentul necesar
Daca vei face imprimarea singur, va trebui sa cumperi un echipament de printare a tricourilor adecvat si sa inveti cum sa-l folosesti.

9. Practica aduce profit
Pentru a deveni un profesionist, trebuie sa exersezi si sa faci modele unice in fiecare zi. In acest fel, nu doar ca te vei specializa in design, dar iti vei face si publicitate printre cunoscuti.

Afacerea imprimarii tricourilor este o afacere distractiva, care te plimba putin prin mintea oamenilor si te pune in fata celor mai ciudate comenzi pe care trebuie sa le executi, mai ales cand vine vorba despre tricouri oferite cadou. Este un mod relaxant de a avea profit fara foarte multa bataie de cap.

Sursa: www.mytopbusinessideas.com



Tags: afaceriantreprenoritricouriimprimare tricouriafacere imprimare tricouriafacere tricouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.16 din 5 - 32 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]