Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere cu bani din amenajarea gradinilor

de Liliana Constantin 25 Feb. 2011 6352
3.4 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Odata cu cresterea vertiginoasa a celor care isi achizitioneaza case cu spatii verzi au inflorit si afacerile care se ocupa de amenajarea gradinilor. Arhitectura peisagistica a devenit astfel intr-un timp foarte scurt un domeniu mai mult decat profitabil.

O astfel de afacere poate incepe si de la doar 2.000 de euro si se vor gasi, inca de la inceput, clienti cu multi bani care sa apeleze la serviciile de amenajare a gradinilor. Clientii care apeleaza la astfel de servicii au in general venituri medii si peste medie si au o putere mare de cumparare. Dezvoltarea imobiliara din ultimii ani a facut ca aceasta afacere sa se bucure de succes si in tara noastra.



In functie de comenzile de inceput, investitia poate sa fie chiar sub 2.000 de euro. Exista insa si oameni care au inceput cu sume foarte mici si care au reusit prin munca si pasiune sa dezvolte afaceri de succes in acest domeniu. Odata cu primii clienti seriosi si recomandarile obtinute pe merit, succesul a venit de la sine, iar profitul mare a permis achizitionarea unor utilaje performante.

Odata cu cresterea inevitabila a numarului de comenzi este necesar si un autovechiul de transportat anumite utilaje. Gama de scule si masini difera in functie de comenzi. In multe cazuri va fi nevoie doar de unelte obisnuite de gradinarit, dar se poate ajunge si la utilaje si echipamente mai complexe atunci cand se monteaza anumite tipuri de pavaj, de exemplu.

O masina profesionala de sapat costa doar 300 de euro, iar un tun mare de stropit ajunge pana la 600 de euro. La acestea se pot adauga substante active, ierbicid si insectofungicid. Astfel de afaceri pot incepe de la un numar de doi-trei angajati si se poate mari treptat odata cu cresterea cifrei de afaceri.

Dezvoltarea unei afaceri in domeniul acesta este una garantata datorita cererii mari existente pe piata, fenomen datorat dezvoltarii sectorului de constructii de vile si case de vacanta sau pensiuni.
 



Tags: amenajaregradinipeisagistica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.4 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]