Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere nascuta din pasiune pentru ceai exotic si cafea

de Alina Constantinescu 27 Dec. 2016 4877
3.97 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Indiferent daca este vorba de afaceri cu obiecte handmade, afaceri online cu haine sau afaceri cu dulceturi si muraturi, valorificarea unor astfel de hobby-uri poate aduce venituri suplimentare antreprenorilor cu initiativa. Idei geniale avem cu totii, insa ne temem de esec. Pasiunea este tot combustibilul de care afacerile noastre au nevoie pentru a functiona. Vorbim astazi despre o afacere de succes cu cafea, ceai si ciocolata calda, pusa pe picioare cu ambitie, determinare, putere de munca.

Intr-un interviu acordat Business24, Cristian Stranutu povesteste cum a luat nastere afacerea sa, Maya Tea & Coffee. Din pasiune pentru calatorii, de lopcuri noi, ceai si cafea, acum 4 ani, impreuna cu asociatul sau, Cosmin Niculescu a deschis un magazin online, www.mayatea.ro, unde clientii pot gasi o gama larga de produse, nu iti poti lua ochii de la minunatiile de arome, combinatii si culori.  Sunt peste 100 de ceaiuri, 20 de tipuri de cafea premium si 8 sortimente de ciocolata calda, aduse din toate colturile lumii.

"Pentru noi, ritualul simplu de a savura o cana de cafea buna sau un ceai aromat are ceva din magia unei calatorii – asa am descoperit multe dintre aromele pe care le aducem astazi clientilor nostri. Dar este o calatorie si pentru ca produsele noastre vin din toate regiunile globului: de la boabele de cafea ingrijite pe pamant sud-american, la frunzele de ceai cu savoare de soare asiatic si la ciocolata calda de traditie englezeasca.", se arata pe site-ul mayatea.ro.

Mai mult, magazinul online ofera varianta unui abonament la ceai pe 6 sau 12 luni sau posibilitatea crearii propriului mix de ceai - servicii in premiera pe piata din Romania.

In acel an (2013) s-a nascut si fetitia sa, Maia, de unde s-a inspirat pentru numele afacerii.

Au investit 30.000 de euro, peste jumatate din suma fiind folosita pentru achizitia de ceai, cafea, ciocolata calda, dulciuri, accesorii (cani, cesti, pahare, filtre si infuzoare, etc). Restul banilor au fost investiti in realizarea plaformei de e-commerce, in elemente de logistica si actiuni de marketing.

Ceaiul verde, infuziile de fructe si rooibos, dar si cafeaua din America Latina si ciocolata calda cu arome de portocale si menta sunt cel mai des solicitate de clienti.

Planuiesc numeroase surprize pentru iubitorii de ceai si cafea. Vor sa creeze ambalaje mai frumoase si sa atraga clientii prin varietatea aromelor care mai de care mai apetisante, ca portocalele, ciocolata, migdalele, scortisoara, si altele.


Tags: afacere cu ceaiafacere cu cafeaafacere de familieafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.97 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

De la sport la antreprenoriat: ce afacere de succes a lansat un fost sportiv de performanta

de Idei de afaceri
15 Mar 2018
Dupa ce a incheiat socotelile cu sportul de performanta, fostul fotbalist al echipei Poli Timisoara si F.C. "Vointa" Sibiu, Iulian-Constantin Pitigoi...

Povestea Red Angus Steakhouse. Cum s-a transformat o simpla idee intr-o afacere de succes

de Idei de afaceri
13 Nov 2017
Red Angus Steakhouse a inceput ca o afacere de familie, din dorinta de a crea traditie. Directia a fost definita treptat, explorand si invatand de la...

Afacere de familie - producerea de sapunuri si cosmetice naturale

de Alina Constantinescu
22 Aug 2017
Pasionata de plante medicinale si aromaterapie, in urma cu 6 ani, Ioana Matei a demarat afacerea numita Jovis Homemade Beauty - marca romaneasca de...

Afacere cu vinuri: cum a reusit un antreprenor sa dezvolte o afacere de succes in viticultura

de Alina Constantinescu
17 Aug 2018
In plan mondial, viticultura este o ramura generatoare de profit. Romania are o traditie in producerea vinului, atestata documentar de peste 2.000 de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]