Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O idee de afacere de milioane: Reparatii si restaurari de mobilier!

de Ilinca Dobrescu 02 Iul. 2013 3005
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Printre cele mai profitabile idei de afaceri se numara si cele care se preocupa de situatia financiara a clientului. In special pe timp de criza, sa ai parte de servicii si produse care te ajuta sa economisesti bani si timp, este cu adevarat esential.

In principiu, asta se intampla in momentul in care discutam despre serviciile de reparatii si restaurari de mobilier. Ai o noptiera demodata si vrei sa o faci sa se asorteze perfect cu restul pieselor de mobilier din casa? Ai un sifonier din cires si vrei sa il restaurezi, chiar daca este de pe vremea bunicii? Ai o canapea care nu se mai poate desface?

Iata doar cateva exemple de probleme de care ne lovim cu totii, foarte des. Esential de constientizat este faptul ca avem doua optiuni: aruncam piesele de mobilier sau le restauram/ reparam.

Ambele varianta implica o anumita suma de bani pentru acoperirea cheltuielilor, evident, avantajele fiind notabile pentru cea de-a doua optiune. Sa tinem cont ca un profesionist se deplaseaza la domiciliul tau, efectueaza reparatiile si iti ia un comision mult sub pretul pe care l-ai achita pentru o noua piesa de mobilier.

In orice caz, oricare ar fi socotelile, costurile si avantajele, numarul celor care se orienteaza catre reparatii pentru piesele lor de mobilier, este in crestere sigura, mai ales acum pe timp de criza.

Cum am putea contura aceasta idee de afacere in cateva cuvinte? Pentru inceput, sa tinem cont de faptul ca avem nevoie de profesionistii care sa se ocupe de prestarea serviciilor propriu-zise. Aici aveti doua optiuni:

1. Dvs prestati serviciile in cauza si alegeti o forma legala care sa va avantajeze
din toate punctele de vedere, insa cu o perspectiva clara asupra dezvoltarii afacerii.

2. Dvs coordonati o echipa de profesionisti care sa presteze serviciile in cauza. Aici nu trebuie neaparat sa aveti experienta de lucru in domeniu, insa este de preferat, avand in vedere faptul ca doar asa veti putea evalua in mod corect munca celor din jur si calitatea pentru care impuneti o anumita politica de preturi!

Oricare ar fi optiunea asupra careia va veti concentra, este esential sa puneti accent pe urmatoarele aspecte:

1. Aveti nevoie de prezenta online
, indiferent daca sunteti pe cont propriu sau daca aveti o echipa de profesionisti pe care o coordonati.

2. Aveti nevoie de un plan de afaceri care sa va ajute sa colectati toate informatiile referitoare la oportunitatile de dezvoltare, la strategiile esentiale pentru obtinerea de profituri, la competitorii pe care va trebui sa ii devansati, la politica de preturi pe care sa o impuneti si nu numai.

3. Aveti nevoie de servicii de calitate. Specializati-va in domeniu, aflati ce trenduri apar in ultima vreme, cu privire la moda pieselor de mobilier, mergeti la workshop-uri si incercati sa oferiti servicii de inalta calitate.

Regula se aplica si in cazul profesionistilor cu care colaborati. Luati in echipa doar specialisti, nu amatori care sa presteze servicii de mantuiala si, implicit, sa atraga publicitate negativa. Nu uitati ca cei mai multi clienti vor apare prin intermediul recomandarilor din partea clientilor multumiti. La servicii de calitate slaba, publicitate negativa, zero clienti, zero incasari.

Mult succes si afaceri cat mai prospere!

sursa foto; www.sxc.hu




Tags: reparatii mobilierrestaurari mobilierservicii de reparatii mobilierafaceriidei de afaceriafaceri cu mobilier

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]