Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piata produselor handmade nu se va satura niciodata!

de Alina Cotae 28 Dec. 2010 3301
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tanara creatoare, pe numele ei Cristina Ilie, creeaza unele dintre cele mai colorate accesorii de iarna: caciuli, bascute, palarii, fulare, manusi, curele, brose, genti sau veste.

Propozitia dupa care se ghideaza Cristina in fiecare zi este urmatoarea: Ceva colorat, pentru cineva vesel de colorat! Ea este convinsa ca nuantele hainelor ne schimba starea de spirit. Prin urmare, incearca sa raspandeasca in jurul ei veselie si bunatate.

Tanara sustine ca: Trebuie sa indraznim sa purtam altceva. Nu trebuie sa ne imbracam ca toti altii, iar culorile hainelor pe care le purtam ne pot face mai buni. Toate accesoriile le fac pentru ca vreau ca toti sa fie mai colorati, mai veseli.

Inca de cand era mica, Cristina a inceput sa croseteze caciuli si fulare. Am invatat sa tricotez de la bunica mea draga. La noi in zona se tricoteaza foarte mult, iar bunica mea chiar a avut o masina de tricotat. Tin minte ca prima data am facut niste sosoni de casa din lana vopsita cu frunze de gutui. Eram fascinata de ceea ce faceam si eram teribil de fericita,ne povesteste ea entuziasmata.

Desi lasase in urma bucuria crosetatului, in urma cu doi ani si jumatate, cand a ramas insarcinata, a reinceput sa faca diverse haine si accesorii colorate.

Atunci cand am ramas insarcinata, a inceput perioada mea de creatie, de revenire si de regasire. Mi-am luat o masina de cusut, iar prima data am facut genti tip postas si perne. Apoi am ajuns la andrele, de la andrele la croseta si cum prima dragoste nu se uita niciodata, am inceput cu fulare, caciuli si genti asortate pe care le-am vandut la o colega de munca. Mai apoi mi-am cumparat o masina de tricotat si m-am apucat sa fac bolerouri, rochite sau posete crosetate, spune antreprenoarea.

Deoarece vrea sa fie cat mai bine pregatita, Cristina s-a inscris la Scoala Populara de Arta, la sectia de Design Vestimentar. Ea marturiseste: Vreau sa invat cat mai multe, sa pot sa fac lucruri frumoase, sa-mi fac un catalog unde sa-mi prezint produsele si sa particip la targuri de specialitate.

Tot ceea ce realizeaza se bazeaza pe acril, mohair, bumbac, lana de toate dimensiunile si culorile, iar inspiratia ii vine pe masura ce incepe sa lucreze.

Nu-mi ies niciodata doua lucruri la fel. Conteaza mult si starea mea de spirit in momentul in care incep sa lucrez. Mi se intampla sa visez anumite modele noaptea, iar ziua sa le realizez. Altele le fac combinand modelele pe care le vad pe strada, in magazine sau reviste, ne mai spune tanara.



Tags: antreprenoarehainemasina de tricotat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Antifrauda, catre o antreprenoare: "Ai si tu doi copii. Nu ai vrea sa se intample asta, nu?"

de Florin Amariei
20 Feb 2020
O tanara antreprenoare marturiseste cum a ajuns la limita suportabilitatii, dupa ce Antifrauda i-a spus ca putea "sa ajunga la inchisoare pentru trei...

Povestea antreprenoarei care a cucerit industria de infrumusetare din Romania

de Idei de afaceri
02 Apr 2018
Corina Turcuman a renuntat la jobul ei sigur din banca pentru a-si transforma pasiunea intr-o afacere in industria de beauty, care in scurt timp a...

Andreea Jianu, antreprenoare: 'Nu poti reusi in afaceri daca prioritatea ta nu este sa aduci zambete'

de Alina Constantinescu
26 Mar 2018
"Nu poti reusi in afaceri daca prioritatea ta nu este sa aduci zambete”. Acesta este crezul cu care medicul dentist Andreea Jianu a intrat, in 2014,...

O antreprenoare face 35.000 de euro din realizarea bijuteriilor handmade

de Alina Constantinescu
19 Sep 2017
Luminita Voica, in varsta de 40 de ani, a renuntat la locul de munca din corporatie ca sa isi urmeze pasiunea pentru bijuterii unicat, din lut,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]