Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea antreprenoarei care a cucerit industria de infrumusetare din Romania

de Idei de afaceri 02 Apr. 2018 9277
4.25 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Corina Turcuman a renuntat la jobul ei sigur din banca pentru a-si transforma pasiunea intr-o afacere in industria de beauty, care in scurt timp a devenit un brand international.

In doar 4 ani de cand s-a mutat in Bucuresti, tanara antreprenoare originara din Republica Moldova a cucerit Romania cu extensiile de gene marca Karina Lashmaker, fiind de altfel invitata sa fac parte din juriul unor competitii internationale de profil din Statele Unite, Spania si Belgia.

Romancele investesc in imaginea lor

Corina Turcuman afirma despre femeile din Romania ca investesc foarte mult in imaginea lor, tara noastra fiind de altfel in topul Uniunii Europene cu cele mai multe cheltuieli in industria de Beauty. “Am calatorit in toata lumea, insa ce am constatat de cativa ani in care m-am stabilit in Bucuresti, a fost apetitul crescut al romancelor de a arata foarte bine, investind in look-ul lor, in imaginea lor personala.

Mai mult decat atat, o imagine impecabila le confera o mai mare incredere in sine, la locul de munca, in viata lor personala, la evenimentele publice si pot combate mult mai usor prezumtivele probleme care apar. Cu toate acestea, trebuie sa existe un echilibru foarte fin intre a-ti concentra toate energiile si timpul pe look-ul tau si a face toate demersurile in viata pentru a-ti implini visul, a-ti urma pasiunile. Atunci cand o doamna sau domnisoara isi concentreaza mai mult atentia pe look si mai putin pe obiectivele in cariera sau in viata personala sau, viceversa, atunci cand isi concentreaza atentia pe cariera dar neglijeaza total felul cum arata, atunci acel echilibru fin este rupt, iar dizarmonia va aparea in viata ei”, declara Corina Turcuman, fondatoarea Karina Lashmaker.

Frica ne face sa gasim scuze pentru a ne amana implinirea visului

”Depresia postnatala m-a facut sa renunt la confort si sa imi urmez visul”, spune antreprenoarea.

Depresia postnatala nu a descurajat-o pe Corina Turcuman, ba chiar a motivat-o sa ia decizii radicale in viata ei profesionala.

Antreprenoarea le sfatuieste pe tinerele mamici sa nu se lase coplesite de starile de depresie si anxietate, ci sa identifice mereu si mereu mica lor pasiune, deoarece o pot transforma peste noapte in cea mai profitabila afacere.

“Frica mea reala in viata nu a fost sa imi risc stabilitatea pentru a-mi implini visul, ci sa renunt pentru totdeauna la pasiunile mele pentru o viata monotona, aparent stabila financiar, dar care ma macina sufleteste zi de zi pentru ca stiam in sinea mea ca nu este ce imi doream. Cariera unei femei poate izvori peste noapte aparent din nimic, insa trebuie sa incetam sa mai gasim scuze pentru fricile noastre.

Atata timp cat am renuntat la balastul din viata noastra, ne putem concentra trup si suflet pe hobby-ul nostru si nici nu ne vom da seama cum acesta a devenit o cariera in sine. Secretul vietii este sa fim fericiti si sa luptam pentru fericirea noastra, chiar cu riscul de a face schimbari radicale. Sunt dureroase la inceput, dar pe termen lung acea decizie ne va aduce satisfactii imense”, explica Corina Turcuman, membra a Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania.

Plan maret pentru 2018

Pentru anul acesta, antreprenoarea si-a propus o agenda foarte incarcata, presarata cu multe evenimente, proiecte si perfectionari noi. In luna februarie, a participat la unul dintre cele mai importante cursuri de perfectionare in San Petersburg (Rusia), unde a aflat cele mai noi tendinte in materie de extensii de gene, iar cateva zile mai tarziu a jurizat campionatul de extensii de gene din Novosibirk (Rusia). La inceputul lui martie a facut parte din jurului unui campionat international de profil, care a avut loc in California (SUA), urmand ca in lunile aprilie, mai, iunie sa jurizeze alte campionate internationale in Spania, Italia si Belgia.

De asemenea, Corina Turcuman va organiza, in Romania, a II-a editie a Campionatului International de Extensii de Gene, la care vor fi prezenti unii dintre cei mai reputati tehnicieni de extensii de gene din lume.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacere extensii geneafacere de succesafacere profitbilaindustria infrumusetare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

De la sport la antreprenoriat: ce afacere de succes a lansat un fost sportiv de performanta

de Idei de afaceri
15 Mar 2018
Dupa ce a incheiat socotelile cu sportul de performanta, fostul fotbalist al echipei Poli Timisoara si F.C. "Vointa" Sibiu, Iulian-Constantin Pitigoi...

Povestea Red Angus Steakhouse. Cum s-a transformat o simpla idee intr-o afacere de succes

de Idei de afaceri
13 Nov 2017
Red Angus Steakhouse a inceput ca o afacere de familie, din dorinta de a crea traditie. Directia a fost definita treptat, explorand si invatand de la...

Afacere cu vinuri: cum a reusit un antreprenor sa dezvolte o afacere de succes in viticultura

de Alina Constantinescu
17 Aug 2018
In plan mondial, viticultura este o ramura generatoare de profit. Romania are o traditie in producerea vinului, atestata documentar de peste 2.000 de...

Afacere de succes peste hotare: investitia intr-o sursa de energie bio si renegerabila, bioetanolul

de Idei de afaceri
08 Aug 2017
Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic. Sursa de energie bio si regenerabila, este produs din fermentarea de componente de zahar si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]