Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea de succes a unui tanar farmacist roman. La 28 de ani are propria linie de produse dermato-cosmetice

de Idei de afaceri 05 Mar. 2018 4419
4.11 din 18 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un tanar farmacist de numai 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice si concureaza de la egal la egal cu marile branduri internationale. La ora actuala, produsele preparate de Emanuel Lazar, sub denumirea Eladerm, sunt la mare cautare in aproape toate farmaciile din Romania si isi doreste sa se extinda si in pietele farmaceutice din Europa.

Tanarul si-a descoperit marea pasiune inca din clasa a VIII-a, iar datorita parintilor lui care detineau o farmacie in oras, a reusit sa-si implineasca visul si sa-l transforme intr-o cariera infloritoare. Prima crema preparata in laboratorul propriu din Alba Iulia a iesit pe piata in 2014, in contextul in care de pe piata farmaceutica disparuse o crema foarte folosita de romani.

Produsul a avut mare succes, iar de atunci incolo Emanuel Lazar si-a propus sa creeze dermato-cosmetice de calitate, produse 100% in Romania, accesibile ca pret, ca o alternativa la cremele straine mult prea scumpe. Unguentele pe baza de uree contin 98% ingrediente naturale si trateaza problemele pielii sensibile si uscate.

“Este foarte greu sa te lupti de la egal la egal cu marile branduri internationale care investesc sute de milioane de euro anual in marketing. Cu toate acestea, nu m-am lasat descurajat si mi-am propus sa analizez unde gresesc acestea, astfel incat sa nu repet aceeasi greseala si sa vin cu ceva nou. Dupa un studiu amanuntit, de aproape de 2 ani, am ajuns la concluzia ca multe dintre cremele similare care se regasesc pe piata contin componenti in concentratii mult prea mari decat recomanda specialistii in domeniu.

Am luat-o treptat ca sa nu fac greseli, iar primul produs dermato-cosmetic l-am lansat pe piata in 2014 si, cu un buget de marketing aproape zero, am reusit sa-l impun pe piata romaneasca. Scopul meu a fost sa produc creme cu un continut natural aproape de 100%, iar pretul sa fie mult mai mic decat concurenta straina”, declara tanarul farmacist Emanuel Lazar.

Lanseaza un nou produs farmaceutic 100% romanesc

Gama de produse Eladerm cuprinde 6 produse extrem de apreciate de clienti iar astazi, 5 martie 2018, farmacistul roman a lansat un nou produs creat in totalitate in laboratorul sau din Alba Iulia, produs pe care doreste sa il impuna si in pietele din Europa. Este vorba de lotiunea micelara Micelium de la Eladerm, disponibila in 3 forme: 100 ml, 250 ml si 500 ml. Produsul curata rapid impuritatile, chiar si machiajul rezistent la apa, este l recomandat pentru toate tipurile de ten si nu contine parabeni sau coloranti. In luna martie, Emanuel Lazar ofera gratuit o lotiune micelara de 100 ml pentru doamnele si domnisoarele care achizitioneaza produse dermato-cosmetice in valoare de peste 120 de lei,


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: produse cosmeticeafacere biofarmacie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.11 din 5 - 18 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]