Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Povestea tinerei care face bani din papioane. Cifra de afaceri este de 30.000 euro

de Alina Constantinescu 20 Aug. 2018 16034
4.46 din 53 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Madalina Spirleanu, o tanara din Dragasani, judetul Valcea a ajuns sa detina un bussines in Bucuresti cu o cifra de afaceri de 30.000 de euro. In urma cu cativa ani, tanara a venit sa studieze in Bucuresti managementul afacerilor. In camin a inceput sa realizeze papioane si alte accesorii pentru barbati.

Inca din copilarie era pasionata sa isi creeze propriile accesorii handmape pentru hainele pe care le purta. „Cand eram mica imi doream sa am propria mea afacere si sa am propriile mele creatii”, spune Madalina Spirleanu.

Prin forte proprii si-a construit un business din care traieste decent. A pornit afacerea din dorinta de a fi independenta financiar.

"Imi doream foarte mult sa fiu pe propriile picioare, sa-mi fac propriile legi si reguli".

Reteta unui start-up de succes: pasiunea si perseverenta

Isi aminteste ca inceputul a fost greu deoarece cosea papioanele de mana, insa, ulterior, a invatat de la mama ei sa lucreze la masina de cusut si astfel si-a usurat munca. A inceput afacerea fara nici o investitie, materialele fiind mostenite. Madalina povesteste ca nimic nu este usor, insa daca perseverezi vei reusi.

In timpul facultatii s-a angajat la o firma de consultanta financiara si cu economiile facute si-a platit cursurile de design si participarile la targuri, care au ajutat-o sa-si creasca afacerea. Mai tarziu, a renuntat la job pentru a se dedica afacerii sale.

Papioanele sunt accesorii nelipsite din garderoba barbatilor eleganti

"Pasiunea pentru eleganta masculina clasica, imbinata cu cea pentru design au dat nastere brandului de papioane marca Madalina Spirleanu, lucrate manual inca din prima zi de lucru in atelierul personal, in 2011. (...)

Daca inceputul povestii Madalina Spirleanu a fost marcat de creatia de papioane handmade, treptat brandul s-a orientat si catre celelalte accesorii esentiale in garderoba masculina. Sosetele barbatesti inedite, bretelele colorate, batistele si cravatele Ascot au devenit parteneri nelipsiti ai colectiilor Madalina Spirleanu.",  scrie antreprenoarea pe site-ul sau https://madalinaspirleanu.com.

Pe langa acestea mai realizeaza, in editie limitata, si butoni din argint.

Madalina cauta mereu noi provocari, isi aduce materiale din toate calatoriile pe care le face si incearca sa-si surprinda clientii, care isi doresc de multe ori creatii atipice. Ce o atrage pe Madalina la businessul ei? Ideea de inovatie!

Madalina pune accent foarte mare pe culoare, textura si pe modele lucrate in serie limitata, imbina bunul gust cu materialele viu-colorate, astfel luand nastere papioanele fantezie. Toate accesoriile, elegante si sobre, colorate si vesele, clasice sau fanteziste, pot fi personalizate la comanda.

Madalina isi promoveaza produsele prin intermediul magazinului online si a retelelor de socializare.


Sursa: Agerpres



Tags: afacere cu papioaneafacere handmadeaccesorii handmadeaccesorii pentru barbati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 53 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]