Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Profit de 5000 de euro intr-o singura zi, din dulceata, sirop si zacusca!

de Adela Simonescu 12 Iun. 2014 7755
3.33 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O romanca din judetul Neamt a devenit femeie de afaceri stapana peste o afacere cu oportunitati superbe de dezvoltare. Vinde dulceata, siropuri si zacusca in tara, insa mai ales in Vest.

Discutam despre produse traditionale care se vand in mod record in toate magazinele pe rafturile carora acestora ajung.

La Paris, romanca a dat dulceata, sirop si zacusca de 5.000 de euro intr-o zi, noteaza Incont.ro.

Femeia de afaceri doreste sa isi faca puncte de desfacere in Italia si in Belgia.

Antreprenoarea a lucrat in Ialia de la varsta de 19 ani. In 2011, Cristina Socea si-a pus pe picioare afacerea cu produse traditionale. Afacerea a fost ridicata din resursele stranse in anii petrecuti in Vest.

"Am plecat de tanara de aici, aveam 19 ani. Am plecat, am facut curatenie, am facut cu totul altceva. N-am simtit ca nu-mi place, am muncit. A fost o perioada in care se venea numai cu viza in Romania, de aceea noi n-am venit 5 ani de zile, pentru a nu ramane fara sa avem posibilitatea sa plecam din nou", declara Cristina Socea, citata de Incont.ro.

Drumul antreprenorial nu a fost simplu deloc pentru Cristina. Dupa o tentativa de a incepe o afacere in domeniul microfermelor si dupa o afacere cu termopane, femeia de afaceri a trecut la un capitol care o incanta cu adevarat.

"Nu-i usor sa te intorci dupa cinci ani de Italia, sa te intorci in Romania, nu stii de ce sa te apuci. De aceea, si noi ne-am apucat de mai multe, pana cand ne-am oprit la ceva care ne place, facem cu mare drag si am considerat ca este o afacere de viitor. Ne-am priceput dintotdeauna la bucatarie. In Italia, aveam tot timpul invitati la masa, veneau cate 20 la mine acasa. Ne place sa facem mancare", a mai explicat antreprenoarea.

Cu toate ca vinde si cozonaci, cel mai mare succes a venit din dulceata traditionala iar preturile nu sunt deloc mici. Borcanelul de dulceata costa 15 lei iar daca este din fructe mai valoroase, precum fragutele, borcanelul ajunge sa coste si 30 de lei.

"Este o munca imensa aici, la focul de lemne. Trebuie sa crapi lemne, sa cureti cenusa, sa urmaresti sobele. Pe aragaz se poate lasa si pleca. Se poate face altceva. Aici, nu. Pentru ca s-au terminat lemnele, s-a terminat focul, tot, trebuie stat aici, langa ele", a mai spus Cristina.

In strainatate, antreprenoarea isi vinde produsele prin internet. In Paris are deja doua magazine catre care livreaza marfa, insa isi doreste doua puncte de desfacere in Italia si in Blegia.

Intr-o singura zi, romanca a inregistrat recordul de a incasa 5000 de euro pentru marfa care s-a vandut in Franta.

Nu e rau deloc, mai ales tinand cont de faptul ca discutam despre o afacere superba din toate punctele de vedere, o afacere de familie cu adevarat infloritoare.


sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: afaceri de succesafaceri cu produse traditionaleafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

Cum sa deschizi un atelier de tamplarie cu fonduri europene. Modelul unei afaceri de succes

de Nita Alina
12 Apr 2017
In comuna bucovineana Frumusica, Cornel Balasanu, de profesie economist, a pus bazele unei afaceri pornind de la un mestesug cu traditie in zona,...

Doi intreprinzatori au pus bazele unei afaceri de succes: microfabrica de bere

de Nita Alina
18 Ian 2017
Laurentiu Banescu si Alexandru Geamanu au investit 250.000 de euro in propria fabrica de bere artizanala, in comuna Maneciu-Ungureni. Cei doi...

Cum sa faci bani din cultura de lavanda? Povestea unei afaceri de succes

de Alina Constantinescu
29 Nov 2016
Lavanda este o planta aromatica foarte apreciata pentru calitatile sale terapeutice. Spre deosebire de culturile traditionale de la noi (porumb, grau...

Povestea unei afaceri de succes cu incaltaminte, genti si accesorii

de Alina Constantinescu
14 Nov 2016
Povestea brandului romanesc Denis incepe in 1985 cand Ilie Cornea, inspirat de traditia artizanala din Bucovina, a pus bazele unui mic atelier ce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]