Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire

de Alina Constantinescu 29 Iun. 2017 8821
4.01 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti pasionat de afaceri, dar nu stii cum sa faci primul pas catre succes? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu! Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business!

Demareaza propria afacere de succes cu ajutorul celor mai profitabile idei de afaceri concepute de specialistii in domeniu. In ghiduri vei regasi toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase prea mult asteptat. Produsele sunt accesisbile online, prin platforma RSPRO.ro. Alege-le pe cele care ti se potrivesc si profita acum de super-oferta de vara (preturi reduse cu 15%)

Confectionarea lumanarilor

Castiga bani din comercializarea de lumanari decorative, lumanari de nunta sau botez, lumanari sculptate sau lumanari parfumate! Afla absolut tot ce trebuie sa stii despre tehnologia realizarii lumanarilor decorative si aromatizate

Cosmetice 100% naturale

Iti doresti sa demarezi o afacere simpla si profitabila? Incearca Cosmetice 100% naturale! Gasesti in acest ghid toate informatiile de care ai nevoie pentru ca succesul sa nu se lase asteptat.

Cultivarea plantei cu 5 arome

Schisandra este super-planta care iti aduce 100.000 de euro la hectar! Este considerata cea mai eficienta planta medicinala, avand beneficii care atrag ca un magnet clientii.

Cultivarea cartofilor mov

1 singur hectar cultivat cu cartof mov iti poate aduce venituri de 1.000.000 de lei/an, de 200 ori mai mult decat 1 hectar cultivat cu grau!Cartoful mov este una dintre cele mai profitabile culturi agricole din Romania la momentul actual.

Firma de organizare evenimente

Indrazneste sa intri in lumea antreprenoriatului! Pentru o afacere solida! Garantia unui viitor care-ti multumeste ca i-ai indeplinit visul!


Croitorie la domiciliu

Daca pasiunea ta de a da viata modelelor la care visezi cu ochii deschisi iti da ghes, acum e momentul! Vesteste acum lumii intregi ca esti in stare sa creezi cele mai minunate haine!

Ferma piscicola

Ferma piscicola in sistem familial este o lucrare creata special pentru a te indruma competent sa-ti construiesti propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari.

Fabricuta verde de bani

Salcia energetica, cunoscuta si drept “Salcia rapid crescatoare”, sta astazi la baza unor afaceri foarte profitabile si cu un viitor sigur in toate cele trei domenii: agricultura, energie si mediu.

Produse handmade

In lucrarea Produsele handmade - cea mai profitabila afacere la domiciliu vei invata sa confectionezi martisoare, felicitari si invitatii, bijuterii, podoabe si accesorii din materiale textile.



Tags: afaceri de varaafaceri profitabileidei de afaceri accesibileafaceri simple

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.01 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]