Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri agricole care pot aduce profituri mari!

de Matei Antonescu 08 Aug. 2013 3523
4.33 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile agricole atrag interesul din numeroase directii si cel mai mult din partea celor care deja detin teren arabil. Acestia sunt cei interesati in primul rand sa nu lase un teren descoperit in van. De ce sa lasi anul sa treaca fara ca la final sa ai parte de o recolta profitabila? Apoi mai avem interes major si din partea celor care au de gand sa beneficieze de pe urma fondurilor europene.

Pentru cei care vor sa inceapa o afacere agricola cat mai rapid, iata cateva optiuni interesante:

Goji-Merisoare-Aronia
- Sunt trei fructe miraculoase care ne pot imbogati. Sa nu uitam ca un singur kilogram din oricare aceste fructe se comercializeaza cu mai mult de 50 de lei.

Mai mult, nu uitati ca fructele de Goji, Merisoare si Aronia sunt foarte cautate in tara si la export si au preturi de comercializare foarte serioase.

De asemenea, investitia intr-o plantatie este modica si este in dependenta de marimea suprafetei pe care dorim sa cultivam de la bun inceput.

Detalii despre afacerile cu goji, aronia si merisoare aici >>>>


Afacerea secreta a agricultorilor de succes - cultivarea trandafirilor. O afacere deloc... spinoasa: TRANDAFIRII

Aceasta afacere agricola se poate dovedi a fi una dintre cele mai placute si mai rentabile, insa mai ales atunci cand respectam pas cu pas indicatiile specialistilor in acest domeniu. Trandafirii de damasc nu se cultiva cu cea mai mare usurinta, insa nici imposibil nu este. Orice este posibil daca avem rabdare, daca exista informatii specializate pe care sa ne bazam, daca avem alaturi de noi persoane cu experienta in domeniu.

Ghidul "Afacerea secreta a agricultorilor de succes: Trandafirii" va ajuta la alegerea speciilor de trandafiri din gradina, la alegerea celor mai buni furnizori de rasaduri, altoi, butasi de trandafiri, ingrasamant, la efectuarea lucrarilor de ingrijire, la recoltare si valorificare, la gasirea unei piete de desfacere receptive si nu numai!

Detalii despre afacerile cu trandafiri aici >>>


Catina - fructul magic ce te poate imbogati. Interesul pentru cultura catinei explodeaza... in 2013!

Cererea pe piata europeana a catinei romanesti este din ce in ce mai mare. Se cere catina romaneasca pentru ca aceasta detine un continut fizico-chimic mai valoros. Mai mult, catina este rezistenta la temperaturi scazut si la temperaturi ridicate, poate fi cultivata si de catre incepatori si ofera productii extrem de frumusele, chiar si din al treilea an de la plantare.

Incepand cu anul 3 de la plantare, cultura de catina are un potential productiv de cca 20 de tone/ha, pretul de vanzare al catinei fiind de 1,7-1,9 euro/kg.

Detalii despre afacerile cu catina aici>>>>


Tags: afaceri agricoleafaceriafacere agricolaafaceri agricole romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]