Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive bune sa iti faci firma de catering!

de Adela Simonescu 09 Feb. 2014 2503
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca sa incepi o afacere si sa faci bani cu ea, mai intai iti trebuie... bani, evident. Si ai nevoie si de timp, de energie si motivatie, de determinare si mai ales de motive sa incepi investitiile.

La urma urmei, cine incepe o afacere doar de dragul de a deveni om de afaceri? Incepem afaceri pentru ca ne dorim sa obtinem rezultate dintr-o munca pentru care detinem pasiunea, care ne inspira sa devenim cei mai buni din domeniu.

Este si exemplul firmei de catering. Reprezinta o afacere exclusiv destinata celor pasionati de a oferi cele mai bune servicii catre clienti gurmanzi, clienti infometati de calitate ireprosabila!

Iata si cele 5 motive bune care te pot determina sa incepi o afacere cu propria ta firma de catering:

1. Nivelul de cerere pentru aceste servicii este din ce in ce mai mare. Enorm de multi clienti apeleaza la catering pentru servicii de calitate, la preturi corecte, de la simpli clienti, la gradinite si spitale, centre de cultura si institutii.

2. Nu ai nevoie de capital financiar urias ca sa poti pune aceasta afacere pe picioare. Sa luam exemplul firmelor de catering la care apelam chiar noi, in fiecare luna. Nu par ca ar fi absorbit sute de mii de euro, ci mai degraba cateva zeci de mii, cel mult.

3. Nu vei ramane fara clienti daca oferi servicii de calitate. Calitatea reprezinta cel mai important factor pentru succesul acestei afaceri, asa ca nu te teme. Daca iti faci treaba ca la carte, daca ai angajati de top, treaba va merge struna.

4. Nu ai nevoie de capital mare pentru marketing, nici de eforturi mari. Daca ai oferit intotdeauna calitate de top, clientii vin adusi de cei vechi. Te vor recomanda pentru ca le vei oferi un voucher de reduceri sau pentru simplul fapt ca i-ai surprins.

5. Ai la dispozitie numeroase nise neacoperite. Poti sa ai o firma de catering cu specific vegan, vegetarian, japonez, tailandez samd. Optiunile sunt numeroase si tu decizi, in functie de analizele si documentarile efectuate.


Mult succes si afaceri prospere!


Tags: cateringfirma de cateringafacere catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]