Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu 01 Mar. 2018 11213
3.66 din 52 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa de piata neexploatata, evaluati cu mare atentie sansele de reusita si incercati sa va convingeti daca prin ceea ce vreti sa faceti raspundeti unor nevoi reale ale pietei. Daca faceti corect analiza si sunteti capabil sa va puneti in practica ideile, la final veti avea o afacere de succes. Va prezentam sase afaceri promitoare pe care le poti pune in practica anul acesta.

Servicii IT si web design

Daca vreti sa mergeti la sigur, alegeti IT si Web Design, doua domenii in care puteti sa intrati cu maxima incredere. In aceste domenii este extrem de importanta satisfactia clientului si feedback-ul primit din partea acestuia.

Ferme agricole

Decizia de a manca sanatos ar putea sta la baza unei vieti sanatoase. Romanii sunt din ce in ce mai interesati de hrana sanatoasa, asadar, daca aveti teren in mediul rural puteti porni o afacere agricola. In agricultura, va recomandam sa va indepartati de culturile de cartof, tomate si conopida si sa va orientati catre andive, afine, coacaze, lavanda, sofran, catina si nu numai.

Magazin online

Nici ideile de afaceri online nu vor lipsi intrucat este important sa afli si cum sa faci din mediul online o oportunitate de a castiga bani. Indiferent de nisa pe care te hotarasti sa intri, daca intelegi cum functioneaza un magazin online, atunci lansarea unuia poate fi o decizie inteleapta.  Este mai facil sa cautam pe internet produsele de care avem nevoie. Poti lansa, de exemplu, un magazin online cu produse electronice, carti, haine, obiecte electrocasnice, obiecte de decoratiuni, etc.

Florarie

Nisa florariilor a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, multe dintre ele extinzandu-se si in mediul online. Piata florilor poate fi o nisa interesanta pentru o afacere profitabila.

Cererea de flori de pe piata romaneasca este intr-o continua crestere si este sugestiv in acest sens faptul ca in fiecare an, conform datelor Ministerului Agriculturii, se importa flori in valoare de zeci de milioane de euro. O parte importanta din aceasta suma ar putea migra spre buzunarele intreprinzatorilor autohtoni dispusi sa exploateze aceasta piata cu adevarat uriasa si sigura.

Produse handmade

Produsele handmade sunt extrem de apreciate in randul celor care doresc sa achizitioneze produse unicat, lucrate manual. Oamenii sunt interesati sa-si cumpere obiecte personalizate precum tablouri, perne, cani, felicitari si nu numai.

Cofetarie si patiserie

O afacere de luat in calcul pentru 2018 este infiintarea unei cofetarii sau a unei patiserii. Intrucat vorbim despre o afacere in industria alimentara, utilizarea unor ingrediente de calitate este foarte importanta. Produselele acestea se consuma tot timpul anului, preferintele consumatorilor sunt diversificate pentru a permite mai multe pozitionari pe piata, iar investitiile necesare sunt accesibile.


Tags: afaceri 2018idei de afaceri 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.66 din 5 - 52 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]