Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca

de
1885 0 11 Dec. 2014
Afacerea zilei


37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre persoanele care ne citesc zilnic au o afacere proprie de succes

3.25
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI

Andreea Szasz si-a dorit dintotdeauna sa aiba propria afacere. Acest vis i s-a implinit in urma cu 2 ani. "Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare," afirma antreprenoarea.

Tanara de 26 de ani a renuntat la jobul sau de consilier, pentru a se putea implica 100% in afacerea familiei, restaurantul "La 3 Magari", din Bucuresti. Andreea Szasz a oferit un interviu in exclusivitate pentru stiri.acasa.ro in care dezvaluie “retetele” la care apeleaza pentru a avea mereu clienti, vorbeste despre obiceiurile alimentare ale romanilor, cat costa meniul de Craciun si de Revelion...

Iata un fragment din interviu!

Reporter: Visul multora este sa aiba un restaurant... Cat este de greu sa pui in practica un astfel de vis? De unde a pornit ideea?

Andreea Szasz: Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare! Suntem niste gurmanzi si ne simtim bine la masa! De aici, ne-am gandit sa investim intr-o astfel de afacere, pentru ca oamenii vor sta tot timpul la masa! Cat este de greu? Aici depinde de mai multi factori, cel mai important fiind cel financiar.

Cat poti investi. Noi am avut pamantul pe care am construit acest restaurant, este locul unde pe vremuri a stat popasul La 3 Magari, de aici pastrand si numele! La inceput am vrut ceva mai restrans, ca o cantina, dar pe parcursul discutiilor cu arhitectul ne-am tot schimbat planurile si am ajuns la ce este azi restaurant La 3 Magari! A durat un an pana am deschis pentru ca ne-am dorit sa construim ceva durabil, sa devina in timp un loc cu traditie!

Reporter: Ce oferte de sarbatori aveti?

Andreea Szasz: La 3 Magari, de Craciun am pregatit un meniu bogat traditional romanesc si spectacol cu muzica romaneasca, folclor, lautareasca si colinde la pretul de 165 lei de persoana, iar de Revelion pentru o seara cu meniu mai complex si artisti cunoscuti - 380 lei de persoana. Imi astept atat clientii casei, cat si pe cei care ne viziteaza pentru prima data intr-un decor de sarbatoare.

Sursa: http://stiri.acasa.ro
Detalii: www.latreimagari.ro

Ferma ecologica de gaini Brahma
Ferma ecologica de gaini Brahma

Vezi detalii

Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Afacere la cheie cu flori in ghiveci

Vezi detalii

Trucuri si sfaturi pentru livada ta de vis
Trucuri si sfaturi pentru livada ta de vis

Vezi detalii







Tags: afacereafaceriretetela 3 magarirestaurantbucatarie romaneasca

Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca
Rating:
Nota: 3.25 din 2 voturi

Articole conexe

Afacere cu vinuri: cum a reusit un antreprenor sa dezvolte o afacere de succes in viticultura

09 Aug 2017
In plan mondial, viticultura este o ramura generatoare de profit. Romania are o traditie in producerea vinului, atestata documentar de peste 2.000 de...

Afacere cu cel mai cautat condiment din lume: sofranul. Pretul de vanzare? Intre 8.000 si 13.000 euro/kg!

de Alina Constantinescu
08 Aug 2017
Sofranul este cel mai scump si cautat condiment la nivel mondial, cunoscut si sub denumirea "aurul rosu". Este folosit in cele mai exclusiviste...

Afacere de succes peste hotare: investitia intr-o sursa de energie bio si renegerabila, bioetanolul

de Idei De Afaceri
08 Aug 2017
Bioetanolul este alcool pur, numit si alcool etilic. Sursa de energie bio si regenerabila, este produs din fermentarea de componente de zahar si...

Afacere inovatoare: o companie din Viena a introdus pe piata un geam care produce lumina artificiala

de Alina Constantinescu
07 Aug 2017
O idee de afaceri care merita analizata de managerii companiilor care produc ferestre sau lucreaza in sectorul constructiilor este aceea de a lansa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Afaceri de succes analizate si explicate de specialistii nostri
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
 
"Planul de marketing pentru firma ta"

Planul de marketing pentru firma ta

Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


Club Idei de Afaceri

- Intrebarea zilei

Caut partener-investitor mobilier pictat

Intrebare: Caut o persoana interesata de a investi sau a deveni partener pentru mobilier pictat si reconditionat, un partener care sa detina un spatiu de lucru, pot contribui cu o parte de ordin financiar si la executia picturii pe mobilier, reconditionare, sau design pentru mobilier.Preferabil din judetul Cluj, municipiul Cluj-Napoca, Turda, Campia-Turzii.

Raspuns: Özel yatırımcılar Grup özel yatırımcılar karlı iş...  [citeste tot raspunsul aici]

Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Planul de marketing pentru firma ta
Afaceri de succes analizate si explicate de specialistii nostri
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
 
"Planul de marketing pentru firma ta"

Idei de AFACERI 2017




Descarca Alerta

 

IDEI de AFACERI
Club manager.ro




Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Descarca GRATUIT
"Planul de marketing pentru firma ta"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton