Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici
Idei de afaceri

A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca

de
2010 0 11 Dec. 2014
Afacerea zilei


37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre persoanele care ne citesc zilnic au o afacere proprie de succes

3.25
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI

Andreea Szasz si-a dorit dintotdeauna sa aiba propria afacere. Acest vis i s-a implinit in urma cu 2 ani. "Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare," afirma antreprenoarea.

Tanara de 26 de ani a renuntat la jobul sau de consilier, pentru a se putea implica 100% in afacerea familiei, restaurantul "La 3 Magari", din Bucuresti. Andreea Szasz a oferit un interviu in exclusivitate pentru stiri.acasa.ro in care dezvaluie “retetele” la care apeleaza pentru a avea mereu clienti, vorbeste despre obiceiurile alimentare ale romanilor, cat costa meniul de Craciun si de Revelion...

Iata un fragment din interviu!

Reporter: Visul multora este sa aiba un restaurant... Cat este de greu sa pui in practica un astfel de vis? De unde a pornit ideea?

Andreea Szasz: Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare! Suntem niste gurmanzi si ne simtim bine la masa! De aici, ne-am gandit sa investim intr-o astfel de afacere, pentru ca oamenii vor sta tot timpul la masa! Cat este de greu? Aici depinde de mai multi factori, cel mai important fiind cel financiar.

Cat poti investi. Noi am avut pamantul pe care am construit acest restaurant, este locul unde pe vremuri a stat popasul La 3 Magari, de aici pastrand si numele! La inceput am vrut ceva mai restrans, ca o cantina, dar pe parcursul discutiilor cu arhitectul ne-am tot schimbat planurile si am ajuns la ce este azi restaurant La 3 Magari! A durat un an pana am deschis pentru ca ne-am dorit sa construim ceva durabil, sa devina in timp un loc cu traditie!

Reporter: Ce oferte de sarbatori aveti?

Andreea Szasz: La 3 Magari, de Craciun am pregatit un meniu bogat traditional romanesc si spectacol cu muzica romaneasca, folclor, lautareasca si colinde la pretul de 165 lei de persoana, iar de Revelion pentru o seara cu meniu mai complex si artisti cunoscuti - 380 lei de persoana. Imi astept atat clientii casei, cat si pe cei care ne viziteaza pentru prima data intr-un decor de sarbatoare.

Sursa: http://stiri.acasa.ro
Detalii: www.latreimagari.ro

Ferma ecologica de gaini Brahma
Ferma ecologica de gaini Brahma

Vezi detalii

Cultura de sofran
Cultura de sofran

Vezi detalii

Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Vezi detalii







Tags: afacereafaceriretetela 3 magarirestaurantbucatarie romaneasca

Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca
Rating:
Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afacerea viitorului: ce inseamna agricultura acvaponica?

de Alina Constantinescu
17 Ian 2018
Acvaponia are la baza un procedeu simbiotic de crestere a plantelor si pestilor intr-un sistem recirculant. Cele doua componente vii ale sistemului...

Un oradean a dat lovitura in afaceri: cultiva momordica sau castravetele amar

de Alina Constantinescu
15 Ian 2018
Datorita proprietatilor sale, castravetele amar, supranumit "insulina vegetala", este recomandat persoanelor care sufera de diabet, o afectiune...

Afacere profitabila si de viitor: cosmetice naturale fabricate in Franta. Povestea La Maison du Savon de Marseille

de Alina Constantinescu
15 Ian 2018
Succesul apartine intotdeauna oamenilor curajosi si vizionari. Iata un exemplu de succes care arata ca o doza de curaj, o idee originala si...

O afacere care se bucura de mare popularitate: crearea si vanzarea produselor handmade

de Alina Constantinescu
12 Ian 2018
Pasionata de obiectele unicat si fiind o persoana foarte creativa, Andra Blaj, o tanara in varsta de 24 de ani, realizeaza obiecte artizanale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Afacerea ta de succes: cum obtii finantarea dorita
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi

Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton

Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


Club Idei de Afaceri

- Intrebarea zilei

Investesc 10000 euro. Este cineva interesat?

Intrebare: Investesc 10000 euro intr-o afacere profitabila. Daca este cineva interesat rog detalii complete pe valilig@yahoo.co.uk.

Raspuns: Buna seara, am vazut pe site ca va doriti sa investiti bani intr-o afacere profitabila...eu am un...  [citeste tot raspunsul aici]

Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi
Afacerea ta de succes: cum obtii finantarea dorita
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2018




Descarca Alerta

 

IDEI de AFACERI
Club manager.ro




Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Descarca GRATUIT
"Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton