Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere de top in 2015 - Salonul de frumusete

de Zenobia Badescu 17 Aug. 2015 9202
4.24 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dorinta oamenilor de a fi cat mai frumosi reprezinta pentru tine ca antreprenor o sursa inepuizabila de profit.

Fara tagada, frumusetea este dezideratul oricarei femei. Si nici barbatul nu trebuie sa fie doar “putin mai frumos ca dracul”, cum spunea o vorba.

Ambii, intr-o masura mai mica sau mai mare, au fost manati de acest deziderat de-a lungul timpului, aplicand sute, poate mii de trucuri si incercand sa se apropie de un anume ideal al frumusetii, dictat de moda timpului respectiv. Trecerea timpului, tehnicile avansate, tendintele au facut si mai acerba aceasta dorinta.

Frumusetea inseamna in primul rand un aspect tineresc si sanatos, o piele mai ferma si proaspata, un look ingrijit. Toate acestea se pot obtine in cabinetul de cosmetica dar, atentie! Pentru efecte maxime, tratamentele trebuie sa fie dublate de un efort al clientei pentru mentinerea unei alimentatii sanatoase si in general a unei vieti echilibrate.

Cu pielea dumneavoastra lucreaza aici, in cabinetul de cosmetica, un artist care are si putin din atributiile unui doctor si chiar al unui chimist.

El ne ajuta sa ascundem defectele si sa ne punem in evidenta calitatile. De modul in care-si face treaba depinde tenul nostru, al clientilor dar si afacerea celei sau celui care isi deschide un salon de cosmetica.

Un cosmetician adevarat este daruit cu rabdare si simt estetic, cu dorinta ca din mainile sale sa iasa de fiecare data ceva frumos. Acest lucru aduce satisfactii neasemuite si desigur clienti multumiti si din ce in ce mai numerosi.

Frumusetea este un job, o afacere, o carte de vizita

Nu cred ca exista oameni care nu isi doresc sa fie frumosi, si daca ar exista, de ce nu si-ar dori. In plus, astazi cosmetica nu mai este privita ca o extravaganta, ci ca o preocupare a femeilor de toate varstele si, de ce nu, a barbatilor si chiar ca o obligatie sociala.

Pentru multi frumusetea este un job, o afacere, o carte de vizita, respect de sine etc. Cosmetica are darul de a reda oricui increderea de sine si vine in ajutor ca sa ne exploatam la maximum imaginea.

Deci nu este greu de dedus ca un numar tot mai mare de oameni se adreseaza cabinetelor pentru ingrijiri cosmetice. Iata o afacere care va ofera si multe perspective de dezvoltare. In plus, pentru a desfasura aceasta meserie nu aveti nevoie de studii superioare ci doar de cursuri pregatitoare in domeniu.

Informatii pe scurt despre afacere

Ideea: salon de cosmetica, salon de tratamente pentru infrumusetare

Capital initial: intre 4.000-25.000 euro, inclusiv avansul pentru chiria spatiului pe primele trei luni, amenajare si dotare.

Cifra de afaceri: in primul an de activitate - 28.800 euro; in al doilea an de activitate 43.200 euro      

Profit inainte de impozitare: 18.200 euro (in primul an de activitate); 27.400 euro ( in al doilea an de activitate)

Recomandari: saloanele de frumusete sunt rentabile atat pentru incepatori, cat si in ideea extinderii saloanelor cosmetice deja existente.



Tags: afacereafacerisalonsalon de cosmeticasalon de infumusetarecabinet cosmeticcosmetica

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.24 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei ā€žcastiga intr-o luna cat altii in zeceā€, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]