Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere la domiciliu, cu bani putini: castiga cel putin 1.000 de euro/luna confectionand felicitari de lux!

de Alina Constantinescu 01 Oct. 2020 9344
3.8 din 30 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Interesul pentru afacerile la domiciliu a crescut mult in ultimii ani. Gasirea ideii potrivite si a informatiilor necesare sunt doua elemente de baza pentru un start-up reusit. Felicitarile tridimensionala, carora poate nu le-ati acordat pana acum atentia cuvenita, aduc venituri colosale si constante, an dupa an! Activitatea este simpla si placuta si puteti castiga minimum 1.000 de euro net/luna!

Felicitarile tridimensionale sunt genul de produs revolutionar, capabil sa patrunda rapid pe o piata si sa o cucereasca. Piata de care vorbim este cea a felicitarilor obisnuite, unde felicitarile tridimensionale se pot impune usor datorita aspectului lor inedit si deosebit de atractiv.
 
Clientii vor fi, practic, toti cei care apreciaza frumusetea si originalitatea acestor adevarate opere de arta in hartie. Si cine ar putea sa nu le aprecieze?

Amintiti-va cum procedati dvs. insiva atunci cand cautati un martisor sau o felicitare: cu siguranta doriti sa cumparati ceva deosebit, astfel incat persoana-destinatar sa fie puternic (si placut) impresionata. Si daca gasiti ceva care va satisface pretentiile de originalitate, e clar ca nu ezitati sa platiti pretul cerut.
 
In lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux sunt descrise in detaliu cele mai eficiente tehnici de distributie a felicitarilor, inclusiv o tehnica foarte accesibila, care poate fi aplicata cu succes sigur in orice localitate: tot ce produceti intr-o zi vindeti garantat in ziua urmatoare!

Marele avantaj in cazul invitatiilor de nunta si de botez este acela ca, in acest domeniu, o singura comanda poate insemna cateva sute de bucati. Fundite, porumbei, ghirlande, stelute – iata doar cateva modele potrivite pentru invitatiile handmade, a caror atractivitate poate fi sporita prin folosirea unor cartoane de lux. Comenzile se pot obtine colaborand cu agentiile specializate in organizarea de nunti.

Cat de profitabila este afacerea?
 
Daca sunteti o persoana indemanatica, in scurt timp veti ajunge sa realizati chiar si 6-8 felicitari pe ora (30 pe zi, 700 pe luna), fara sa faceti absolut nici un fel de rabat de la calitate!
 
Vandute cu 10 lei bucata, ele va aduc incasari de 7.000 de lei, din care, dupa scaderea tuturor cheltuielilor (productie, distributie) va ramane lejer un profit de 5.000 de lei/luna!

Intreaga tehnica de lucru este prezentata amanuntit, pas cu pas, in lucrarea cu informatii complete Ghid practic pentru realizat felicitari de lux, care se poate comanda aici >>



Tags: afacere la domiciliuafacere cu bani putinifelicitari de luxfelicitari tridimensionalaafacere simpla

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.8 din 5 - 30 voturi.

Articole conexe

Stand mobil de sucuri naturale - o afacere simpla si cu bani putini

de Idei de afaceri
11 Apr 2018
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere simpla si extrem de profitabila:...

Produsele handmade - cea mai profitabila afacere la domiciliu. O investitie de succes in Romania!

de Alina Constantinescu
16 Feb 2018
Fie ca va doriti un obiect realizat exact pe gustul dumneavoastra, fie ca vreti sa-i bucurati pe ceilalti, conceptul handmade inseamna o activitate...

Afacere simpla si cu bani putini, la domiciliu: realizarea felicitarilor tridimensionale

de Alina Constantinescu
13 Mar 2018
Sunt foarte multi romani care viseaza sa aiba propria afacere si, cu atat mai mult, sa lucreze de la domiciliu. Ideal este sa ne orientam catre o...

Afacere cu bani putini - stand mobil de sucuri naturale

de Alina Constantinescu
30 Sep 2020
Afacerea cu sucuri naturale este simpla, nu necesita o investitie mare, dar este nevoie de o locatie foarte buna si de vad comercial. Clientii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]