Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere simpla si cu bani putini, la domiciliu: realizarea felicitarilor tridimensionale

de Alina Constantinescu 13 Mar. 2018 6730
3.4 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunt foarte multi romani care viseaza sa aiba propria afacere si, cu atat mai mult, sa lucreze de la domiciliu. Ideal este sa ne orientam catre o afacere simpla, care sa fie demarata cu pasiune si motivare, iar una dintre idei este confectionarea felicitarilor tridimensionale.

Felicitarile handmade sunt pur si simplu adorate de foarte multi romani. Acest segment de piata – handmade -, este in continua crestere si ar fi pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate. Este o activitate placuta si relaxanta dupa orele de servici si, mai mult, poti sa scoti si bani din asta. Cu putina indemanare, poti realiza multe tipuri de felicitari tridimensionale. (...detalii aici >>)

Investitia este perfect accesibila:

• coli de carton de lux (atentie, trebuie carton special care sa aiba aspectul, gramajul si textura potrivite)

• cutter (cutitas de birou)

• tipare/modele potrivite pentru orice ocazie

Ca sa demarati afacerea, nu aveti cum sa cheltuiti mai mult de 100 de euro.

Procesul de realizare a unei asemenea felicitari este foarte accesibil si foarte ingenios!

Totul se reduce la a taia, indoi si lipi doua bucati de carton (felicitarea propriu-zisa si coperta ei), folosind un cutter, o rigla si un baton de lipici.
 
Din aceasta enumerare se observa ca dotarea necesara nu ridica absolut nici un fel de probleme, pentru ca toate ustensilele si materialele de care aveti nevoie le puteti cumpara din prima librarie care va iese in cale.
 
Ceea ce va trebuie de fapt este putina indemanare. Si daca aceasta indemanare este dublata de un oarecare simt artistic si de creativitate, atunci inseamna ca puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila, in ciuda lipsei dvs. de experienta.
 
Pret felicitari handmade

Spre deosebire de felicitarile obisnuite, cele tridimensionale se vand la preturi mai mari, in functie de calitatea si modelul produselor.

La un pret de vanzare de 10 lei se obtine un profit net de cca 7 lei la fiecare felicitare (se scad si costurile de distributie). O productie minima de 700 de felicitari pe luna (doar 30/zi) inseamna un castig net de peste 1.000 de euro.

Nu uita! Felicitarile vor fi intotdeauna produse cautate, deoarece intotdeauna vor exista aniversari, onomastici sau diverse sarbatori cand romanii adora sa ofere cadouri (Valentine's Day, Dragobete, 1 si 8 Martie, Paste, Craciun). Transforma realizarea acestor felicitari intr-o afacere de succes, care sa iti aduca minimum 1.000 de euro pe luna, in mod constant, lucrand in confortul propriului domiciliu.
 
In "Ghidul practic pentru realizat felicitari de lux" este mentionata o strategie ingenioasa de comercializare a felicitarilor care iti permite sa vinzi fara probleme tot ce produci! 

 


Tags: afacere simplaafacere cu bani putinifelicitari handmadefelicitari de luxfelicitari tridimensionale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.4 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Stand mobil de sucuri naturale - o afacere simpla si cu bani putini

de Idei de afaceri
11 Apr 2018
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere simpla si extrem de profitabila:...

Afacere la domiciliu, cu bani putini: castiga cel putin 1.000 de euro/luna confectionand felicitari de lux!

de Alina Constantinescu
01 Oct 2020
Interesul pentru afacerile la domiciliu a crescut mult in ultimii ani. Gasirea ideii potrivite si a informatiilor necesare sunt doua elemente de baza...

Afacere cu bani putini - stand mobil de sucuri naturale

de Alina Constantinescu
30 Sep 2020
Afacerea cu sucuri naturale este simpla, nu necesita o investitie mare, dar este nevoie de o locatie foarte buna si de vad comercial. Clientii...

Fii pregatit sa incepi o afacere simpla si relaxanta! Chiar de maine, daca iti place sa te plimbi

de Silviu Marian Banila
19 Feb 2016
Daca esti student si ai nevoie de venituri suplimentare pe timpul studiilor sau daca vrei sa castigi bani dupa orele de serviciu iti propun o afacere...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]