Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de care sa te indragostesti: Bunatati din Natura, un brand care merita cunoscut

de Adela Simonescu 06 Mai. 2014 3499
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

“Cu 7 ani in urma, am inceput sa ingrijim o gospodarie in apropiere de Odobesti, la 13 km de Focsani. Era o varianta convenabila si rapida pentru sfarsituri de saptamana rurale. <…> In anii urmatori, gospodaria si-a recapatat stralucirea de altadata, am plantat aluni, zmeura si mure si am inmultit plimbarile pe dealuri, pe ulitele prafuite si pe malul bolovanos al Milcovului.” Aceasta este povestea care ar putea sa rezume in cateva cuvinte istoria din spatele unui brand care merita cunoscut.

Bunatati din Natura reprezinta o afacere pornita cu resurse limitate si care acum cauta sa isi concretizeze dezvoltarea. Mai presus de orice, este o mica afacere de familie din Vrancea, axata pe productie redusa, de calitate, de produse naturale de calitate.

In cadrul unui interviu acordat pentru site-ul MiciProducatori.ro, Ramona Grigoriu povesteste despre inceputurile afacerii. “Inca din 2007, impreuna cu sotul meu desfasuram si o activitate de realizare cadouri pentru firme, mai precis acele Cosuri cu bunataturi atat de raspandite acum. Numai ca oferta noastra includea doar produse naturale si care nu se regaseau in rafturile hypermarketurilor. Aduceam inclusiv dulceata din Franta, produsa de un maitre confiturier.

In faza a doua am decis sa cumparam de la producatori romani si am inceput sa batem targurile de profil, cumparand dulceturi, siropuri si serbeturi. In timp, insa, am inceput sa ne lovim de o relativ slaba organizare a acestor producatori – unii dintre ei – materializata in lipsa de seriozitate fata de livrarea produselor sau in deficiente in estetica ambalajelor. Asa am ajuns la concluzia ca singurii producatori in care putem avea totala incredere suntem noi.”

Asa a inceput afacerea de familie in care lucreaza doua generatii de familii, mentori care ajuta cu retetele, producatori si ingineri chimisti, cofetari si nu numai. Impreuna, realizeaza produse prin care doresc educarea pietei, promovarea importantei consumului de produse naturale.

In momentul de fata, produsele Bunatati din Natura se pot cumpara de pe site-ul firmei si din bacanii cu care acestia colaboreaza. Bunatati din Natura livreaza si peste hotare, pentru cei care doresc sa isi aminteasca gustul adevarat al copilariei.

In prezent, Bunatati din Natura reprezinta un brand sub umbrela caruia exista peste 26 de tipuri de dulceata, 14 siropuri, sosuri, gemuri si nu numai.

"Este o activitate pe care o faci doar daca stii ca iti place, nu sunt profituri mari asa ca motivarea finaciara nu trebuie luata in calcul. Noi am ales sa facem asta din dorinta initiala de a gasi o utilitate de viitor, pentru tot ce ne-au lasat bunicii. Imi doream sa pot petrece cat mai mult timp alaturi de copii si asa m-am gandit ca voi putea avea un venit decent fara a sta departe de ei. Acum ei sunt in permanenta in preajma, ba chiar isi creeaza retetele proprii. Sunt primii degustatori ai produselor noastre si au deja fiecare preferinte diferite." noteaza Ramona Grigoriu in cadrul interviului pentru sursa citata.




Tags: bunatati din naturaafaceri originaleafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Aventuria.ro - Afaceri originale, made in Romania!

de Maria Nicutar
21 Nov 2013
Aventuria este site-ul fondat de un antreprenor roman, platforma unde oricine isi poate gasi echipamentul potrivit pentru transportul bagajelor,...

Investitii in energie verde: Afaceri in Romania

de Adela Simonescu
17 Oct 2013
"Am investit cateva mii de lei. Nu am avut nevoie de investitii serioase. Practic, capitalul intregii mele afaceri este reprezentat de contacte....

Afaceri originale: Lingura Liftware va schimba viata multor persoane

de Matei Antonescu
17 Sep 2013
Lingura Liftware reduce tremorul utlizatorilor ei, fie ca este vorba despre persoane cu dizabilitati sau persoane afectate de Parkinson. In cele ce...

Afaceri originale, afaceri profitabile - Cum devii consultant Feng Shui?

de Ilinca Dobrescu
11 Sep 2013
Feng Shui... o arta uitata de multe persoane si descoperita de multe altele. In cateva cuvinte, cand discutam despre Feng Shui, luam in calcul ideea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]